Endre vertsnavnet på min 4. generasjon-server

Slik kan du endre vertsnavnet på 4. generasjon-serveren din.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Servere på din Mine produkter-siden, og klikk på Administrer ved siden av serveren du vil endre navn på.
  3. Klikk på Endre i Innstillinger-delen ved siden av Vertsnavn.
  4. Angi det nye vertsnavnet i Serververtsnavn-feltet, og klikk deretter på Lagre. Vertsnavnet må oppfylle kravene før du kan lagre det. Når du har lagret endringene, vises det nye vertsnavnet i Innstillinger-delen.