Nettstedbygger Hjelp

Endre visning av knapper for sosiale medier

Ved å legge til en sosial del på nettstedet kan du legge knapper med koblinger til kontoene dine i sosiale medier. Alternativene inkluderer Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, YouTube og Google+.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Bla til stedet der du ønsker å legge til en del, og klikk på pluss-knappen.
    Klikk på plussknappen
  4. Klikk på panelet Sosial i panelet Legg til del.
    Klikk på sosial
  5. Klikk på raden med små sosiale medier-knapper som kan legges til i Sosiale medier-delen.
    Klikk på knapperad
  6. Når du ser bekreftelsen Del lagt til, klikker du på delen Sosial for å begynne å legge koblinger til dine sosiale medier-konti.
    Angi koblinger
  7. Endringene lagres automatisk. Du kan derfor klikke på Forhåndsvis for å se resultatene når du er ferdig, og hvis du ønsker det, bruke et annet av domenene dine eller kjøpe et nytt.
  8. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, klikker du på Publiser nettsted (mobiltelefon) eller Publiser (datamaskin/nettbrett).