Endre visning av knapper for sosiale medier

Gi besøkende på nettstedet en måte å besøke nettstedene dine på. Alternativene inkluderer Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, YouTube, Yelp og Houzz.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Gå til siden og stedet du ønsker å legge til knappene dine på sosiale medier, og legg til en del .
  5. Søk etter Sosial -delen og velg Legg til .
  6. Legg til koblinger til de ulike sosiale medier -kontoene dine. Hvis du ønsker det, kan du bruke aksentdelen til å velge bakgrunnsfargen (temafargen, svart eller hvit).
  7. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvis for å se resultatene. Når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiserer du nettstedet ditt.

Merk: Vi tilbyr GoDaddy Social der ekspertene våre administrerer livet ditt på nettet, hvis du foretrekker å bruke tiden din på andre ting.