Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Endre visning av knapper for sosiale medier

Gi besøkende på nettstedet en måte å besøke nettstedene dine på. Alternativene inkluderer Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, YouTube, Yelp og Houzz.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Gå til siden og stedet du ønsker å legge til knappene dine på sosiale medier, og legg til en del .
  5. Søk etter Sosial -delen og velg Legg til .
  6. Legg til koblinger til de ulike sosiale medier -kontoene dine. Hvis du ønsker det, kan du bruke aksentdelen til å velge bakgrunnsfargen (temafargen, svart eller hvit).
  7. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvis for å se resultatene. Når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiserer du nettstedet ditt.