Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Endre visning av knapper for sosiale medier

Ved å legge til en sosial del på nettstedet kan du legge knapper med koblinger til kontoene dine i sosiale medier. Alternativene inkluderer Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn, YouTube og Google+.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Velg Nettsted
  3. Klikk på Rediger nettsted.
  4. Bla til stedet der du ønsker å legge til en del, og klikk på pluss-knappen.
    Klikk på plussknappen
  5. Klikk på panelet Sosial i panelet Legg til del.
    Klikk på sosial
  6. Klikk på raden med små sosiale medier-knapper som kan legges til i Sosiale medier-delen.
    Klikk på knapperad
  7. Når bekreftelsen Del lagt til vises, klikker du på Sosial -delen for å begynne å legge til koblinger til de ulike sosiale medier -kontoene dine. Du vil også ha muligheten til å velge layoutfarge på dette tidspunktet. Du vil ha alternativet for svart, hvitt eller temaets farge.
    Skriv inn koblinger
  8. Endringene lagres automatisk. Du kan derfor klikke på Forhåndsvis for å se resultatene når du er ferdig, og hvis du ønsker det, bruke et annet av domenene dine eller kjøpe et nytt.
  9. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, klikker du på Publiser nettsted eller Publiser.