Endre WordPress -passordet ditt i databasen

Du kan oppdatere et WordPress -passord gjennom databasen. Dette er nyttig hvis du ikke kan motta e -post for tilbakestilling av passord.

1. Logg på phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Web Hosting / Administrert WordPress ).

Merk: Hvis du bruker cPanel-hosting, må du velge databasen for WordPress-nettstedet ditt i venstre kolonne før du går videre til neste trinn.

2. Klikk på tabellen _users.
  3. Klikk på Rediger ved siden av brukeren du vil oppdatere.
  4. I kolonnen Verdi slette innholdet i user_pass boksen.
  5. Skriv inn det nye passordet ditt i samme boks.
  6. I funksjonskolonnen bruker du rullegardinmenyen og velger MD5 .
  7. Klikk på

Du kan nå logge på med det nye passordet ditt