Endre WordPress -passordet ditt i databasen

Du kan oppdatere et WordPress -passord gjennom databasen. Dette er nyttig hvis du ikke kan motta e -post for tilbakestilling av passord.

1. Logg på phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Administrert WordPress ).

Merk: Hvis du bruker cPanel-hosting, må du velge databasen for WordPress-nettstedet ditt i venstre kolonne før du fortsetter til neste trinn.

2. Fra menyen i sidestolpen velger du _users -tabellen.
    velg brukertabell
  3. Velg Rediger ved siden av brukeren du vil oppdatere.
    velg rediger
  4. I kolonnen Verdi slette innholdet i user_pass boksen.
    slett gammelt passord
  5. Angi det nye passordet ditt i samme boks.
    angi nytt passord
  6. I funksjonskolonnen bruker du rullegardinmenyen og velger MD5 .
    velg md5
  7. Velg .

Du kan nå logge på med det nye passordet ditt.