Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Endre WordPress -temaet i FTP

Du kan gjøre tilpassede endringer til CSS for WordPress -temaet ditt via FTP.

  1. Før du endrer på et WordPress -tema, må du legge til et underordnet tema
  2. Koble til hosting med FTP .
  3. Naviger til /wp-content /themes -katalogen.
  4. Åpne katalogen som inneholder barnetemaet ditt.
  5. Finn og rediger style.css -filen.
  6. Lagre endringene og last opp filen.

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.