Rediger WordPress-temaet i FTP

Påkrevd: Før du kan gjøre endringer på et WordPress-tema, må du opprette et underordnet tema, installere og så aktivere det. Dersom du ikke har et underordnet tema, vil alle endringer du har gjort, bli slettet hver gang temaet oppdaterer seg.

Du kan gjøre tilpassede endringer til CSS-en for WordPress-temaet ditt gjennom FTP. Slik gjør du det.

1. Bruk FTP til å koble til hostingen din via Linux Hosting (med cPanel) eller Managed WordPress.
  2. Naviger til /wp-content/themes-mappen.
  3. Åpne mappen som inneholder det underordnede temaet.
  4. Finn og rediger style.css-filen.
  5. Lagre endringene dine og last opp filen.