Endre Workspace Email -innstillingene fra POP til IMAP

For å bytte e -post fra POP til IMAP -innstillinger, oppdater kontotypen i e -postklienten eller konfigurer kontoen med IMAP. Kontotypen kan ikke endres for noen klienter, inkludert Apple Mail, Outlook 2010, Outlook 2013, Outlook 2016 og Thunderbird. For å bruke IMAP med disse klientene må du konfigurere kontoen med innkommende og utgående servere.

1. Logg på Nettpost. Bruk e-postadressen og passordet for Workspace Email (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Hvis du ikke allerede er det, bytter du til klassisk visning .
  3. Fra Hjelp -menyen, velger du Senter for e-postoppsett.
  4. Under Innstillinger for e -postserver ser du innkommende og utgående serverinnstillinger.
  5. I e -postklienten din finner du kontoinnstillingene og skriver inn følgende:
    • Innkommende e -postserver : Den innkommende IMAP -serveren din
    • Utgående e -postserver : Den utgående SMTP -serveren din
    • Innkommende port : 143 (uten SSL) eller 993 (med SSL)
    • Utgående port : 25, 80 eller 3535 (uten SSL); 465 eller 587 (med SSL)

Merk: Hvis du opprettet e -postmapper i POP -kontoen din, må du gjenskape dem i IMAP -kontoen din.