eNom: Endre MX -oppføringene dine

Hvis domenet ditt er registrert hos eNom, må du oppdatere MX -postene dine der.

1. Logg på eNom -kontoen din .
  2. Klikk på Domener , og velg Mine domener .
  3. Hvis du har flere domenenavn, klikk på domenenavnet du vil redigere.
  4. Under Administrer domene -menyen velger du E -postinnstillinger .
  5. Endre valg av tjeneste til bruker (MX) .
  6. Skriv inn informasjonen fra Arbeidsområde -kontoen din .
  7. Klikk på Lagre.

Du kan kontakte eNom-kundestøtte på 1 (425) 274-4500 hvis du trenger ytterligere hjelp.

Neste trinn

• Endringer i MX -poster kan ta opptil 48 timer før de trer i kraft. Gi det tid, og prøv å sende deg selv en e -post for å sjekke at løsningen fungerer.