Erklæring om støtte - Hosting for forhandler

Gjennomgå hele erklæringen om støtte for å finne ut mer om tilgjengelig støtte for ytterligere produkter og tjenester.

Støttet:

• Kjøpe eller fornye hosting for forhandler
  • Forklare funksjonene og fordelene ved hosting av forhandlere
  • Klargjøre kontoene for forhandlerhosting og WHMCS
  • Få domenet ditt til å fungere med hosting av forhandler
  • Bruke kontrollpanelene for hosting
  • Gir grunnleggende innstillinger for FTP -klienten
  • Forklare hvordan du laster opp filer til nettstedet ditt
  • Sikkerhetskopiere en database eller et nettsted
  • Gir trinnene for å overføre hosting
  • Installerer kun integrert SSL på primærdomenet
  • Opprette e -postkontoer
  • Gir grunnleggende innstillinger for e -postklienten din
  • Gjør ditt beste for å identifisere ytelsesproblemer på nettstedet og identifisere plattformrelaterte ytelsesproblemer 1

Ikke støttet:

• WHM/WHMCS-kontrollpanel og eventuelle andre plugin-moduler og tillegg
  • Enhver klient, skript, applikasjon eller innhold installert av kunden
  • Applikasjoner i Parallels Plesk Application Vault og/eller cPanel Application Catalog
  • Installerer SSL-sertifikater fra tredjeparter
  • Installere et GoDaddy SSL-sertifikat på GoDaddy for tilleggsdomener 2
  • Konfigurere nettstedets SEO -innstillinger
  • Hjelper med eventuelle tilpasninger av rotnivå på serveren
  • Opplæring i bruk av Internett 3
  • Opprette egendefinerte DNS -sonefiler
  • Feilsøke eventuelle tredjeparts tjenester
  • Hjelper med eventuelle tilpasninger av rotnivå på serveren
  • Konfigurerer e -postklienten din
  • Konfigurerer FTP -klienten
  • Feilsøking av tredjeparts domeneregistreringer
  • Feilsøking av hack på grunn av kundestyrte vektorer
  • Sjekker for kompatibilitet i flere nettlesere
  1. Identifisere årsaken til nettstedets ytelsesproblemer - Vi vil sørge for at e -post, nettvisning, FTP og kontrollpanelet ditt alle fungerer og er tilgjengelige. Kunden er fullt ansvarlig for installasjon og korrekt drift av alle skript og applikasjoner. Vi feilsøker ikke eller gir noen støtte relatert til feil på skript eller applikasjoner.
  2. Det er en eksperttjeneste for det.
  3. Vi gir ikke opplæring eller opplæring i drift av noen aspekter av Internett -teknologi. Det forventes at du vil ha en grunnleggende forståelse av Internett -konsepter, slik som DNS, e -post, nett, nettlesere, FTP og generell datakunnskap.