Etterbestilling av de overvåkede domenene dine

Hvis du la til Domeneovervåking i et domenenavn, kan du også plassere en restordre på domenenavnet for å prøve å registrere det hvis det blir tilgjengelig. Eller hvis den er oppført for auksjon, gir restordren deg instruksjoner om hvordan du kan delta i auksjonen.

Hvis restordren ikke lykkes, kan du overføre den til et annet domenenavn eller be om refusjon fra vårt støtteteam.

For mer informasjon om restordreprosessen, seHva skjer etter at jeg etterbestiller et domene?

Merk: Enkelte nasjonale toppnivådomener (ccTLD-er), slik som .us, har bostedskrav. Hvis du vil legge inn en restordre på en ccTLD, seOm ccTLD-er (landskodedomenenavn) for å finne hjelpeartikkelen med bostedskravene.

1. Logg på Mine produkter-siden.
  2. Hvis du ikke føres dit automatisk, velger du fanen Mine produkter:
  3. Mine produkter-fanen

4. Klikk på Administrer alle:
  5. Administrer alle

6. Fra Kjøp/Selg -menyen velger du Restordre og Overvåking .
  7. Velg domenenavnene du vil endre.
  8. Klikk på Oppgrader til restordre . Vinduet Oppgrader overvåking av domene til restordre vises.

Merk: Hvis du ikke har tilgjengelige restordrekreditter, klikker du på Kjøp kreditt . I delen Domenebestilling , for Velg antall , angir du antallet kreditter du vil kjøpe. Fullfør betalingsprosessen, og gå deretter tilbake til Domeneadministrator for å fortsette.

9. Restordretypen vil være Offentlig . Dette betyr at din personlige kontaktinformasjon vil bli oppført i WHOIS -databasen .

Merk: Hvis du befinner deg innenfor EU, kan det hende at du er underlagt andre regler for hvordan informasjonen din vises i WHOIS. Se Vanlige spørsmål om personvern for mer informasjon.

10. Velg Jeg har lest og godtar ... , og klikk deretter Neste .
  11. Rediger kontaktinformasjonen om nødvendig, og klikk deretter Neste .

Ditt domenenavn med restordre vises på siden Restordre og overvåking i Domeneadministrator.