Evaluere nettstedsytelse med PageSpeed Insights

Du kan bruke Google Developers PageSpeed Insights til å analysere innlastingstiden til nettstedet ditt.

1. Gå til Google Developers PageSpeed Insights-verktøyet.
  2. Angi domenet ditt der det står «Angi en nettside-URL»
  3. Velg Analyser.
  4. Vis resultatene.

I resultatene kan du se forslag til hvordan du forbedrer både skrivebords- og mobilversjonene av nettstedet ditt. Legg spesielt merke til eventuelle forslag om å optimalisere bilder, utnytte hurtigbufring av nettleser, forminske JavaScript eller CSS samt gjengivelsesblokkering av JavaScript og CSS.