Exchange Server 2010: ‌‌Generer CSR-er (forespørsler om sertifikatsignering)

For å fullføre din skjema online om en SSL, trenger du en forespørsel om sertifikatsignering (CSR). Følg disse instruksjonene for å generere en CSR for ditt nettsted. Ette at du har generert din CSR, kopier og lim den inn i CSR-feltet på siden hvor du ber om SSL-sertifikat.

Advarsel: Hvis du trenger å sikre flere enn ett domenenavn, anbefaler vi at du bruker et UCC (Unified Communications Certificate) for flere domener med din Microsoft® Exchange Server.

For å opprette din forespørsel om sertifikatsignering (CSR) – Exchange Server 2010

1. Start Exchange Management Console ved å velge Start, Alle programmer, Microsoft Exchange Server 2010 og Exchange Management Console.
  2. Klikk på + ved siden av Microsoft Exchange On-Premises for å utvide listen over tjenester.
  3. Velg Serverkonfigurasjon, og velg deretter Nytt Exchange-sertifikat.
  4. Angi et navn for å identifisere dette sertifikatet, og klikk deretter på Neste.
  5. I delen Domeneomfang skriver du inn en av de følgende portene:
    • Hvis din CSR er for et wildcard, velger du Aktiver Wildcard-sertifikat, angir rot-domenenavnet for ditt Wildcard-sertifikat og klikk deretter Neste.
    • Hvis din CSR ikke er for et Wildcard-sertifikat, klikk Neste uten å velge noe.

Merk: Hvis din CSR er for et Wildcard-sertifikat, kan du hoppe over neste trinn.

6. I Exchange-konfigurasjon velger du følgende tjenester du vil kjøre sikkert, og klikker deretter på Neste:

Merk: Du trenger å vite nøyaktig hvordan din server er konfigurert for å velge tjenestene du trenger for å kjøre.

• Deling - Velg om du vil bruke ditt sertifikat for Federated Delegation.
    • Client Access server (Outlook Web App) – Velg hvis du har Outlook Web App på Internett, og angi domenenavnene du bruker for å få tilgang til Outlook Web App.
    • Client Access-server (Exchange ActiveSync) - Velg hvis ActiveSync er aktivert, og angi deretter domenenavnet du bruker for å få tilgang til ActiveSync.
    • Client Access-server (Web Services, Outlook Anywhere og Autodiscover) - Velg hvis du bruker Exchange Web Services eller Outlook Anywhere, og angi vertsnavnet for organisasjonen. Du må også velge om du vil ha Autodiscover-tjenesten for Internett. Hvis du vil det, velg en lang eller kort nettadresse og skriv inn domenenavnet du bruker for å få tilgang til den.
    • Client Access-server (POP/IMAP) - Velg hvis du bruker POP/IMAP-tjenester internt og/eller eksternt. Angi domenenavnet du bruker for å få tilgang til både POP- og IMAP-tjenester.
    • Unified Messaging-server - Velg om du vil bruke et selvsignert eller offentlig sertifikat med Unified Messaging, og angi deretter fullt kvalifisert domenenavn (FQDN) som du bruker for Unified Messaging-servere.
    • Hub Transport-server - Velg om du vil bruke gjensidig TLS for å bidra til å sikre Internett-post, eller om du ønsker å bruke serveren for POP/IMAP-klient. Uansett valg, må du legge inn FQDN for serveren din.
    • Gammel Exchange Server – Velg om du vil bruke dine gamle domenenavn, og angi deretter domenenavnet assosiert med din(e) gamle server(e).
  7. Velg det vanlige navnet (det primære navnet på sertifikatet), klikk på Angi som vanlig navn og klikk på Neste.
  8. Fyll ut følgende felt og klikk på Neste:
    • Organisasjon - Det fullstendige juridiske navnet til din bedrift eller organisasjon.
    • Organisasjonsenhet - Organisasjonen i selskapet som er ansvarlig for sertifikatet. Det er ikke nødvendig å spesifisere en organisasjonsenhet når du genererer en CSR.
    • Land/region - Velg landet hvor organisasjonen er lovlig registrert.
    • By/poststed - Fullt navn på byen hvor virksomheten er registrert.
    • Kommune/stat - Fullt navn på kommunen eller staten hvor virksomheten er registrert. Hvis du ikke har en kommune eller stat, skriv inn byinformasjonen.
  9. Klikk Bla gjennom for å lagre CSR til datamaskinen din.
  10. Velg hvor du vil lagre filen, skriv inn et filnavn og klikk deretter Lagre.
  11. Fra Nytt Exchange-sertifikat klikker du Neste, Nytt og Fullfør.
  12. Finn, kopier og lim inn CSR i vår onlinesøknad.
    • For å få en kopi, høyreklikk på .req-filen, velg Åpne med og deretter velger du et tekstredigeringsprogram, som Notepad.
    • Lim inn all teksten, inkludert ----BEGIN NEW CERTIFICATE REQUEST---- og ----END CERTIFICATE REQUEST---- i onlineskjemaet.

For mer informasjon om hvordan du kan forespørre et sertifikat i vårt nettbaserte forespørselsskjema, se Forespørsel om SSL-sertifikatet mitt eller Forespørsel om SSL-sertifikatet mitt.

Merk: For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er.