Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Få autorisasjonskode via nedlasting

En eksporterbar liste kan brukes til å gjennomgå informasjon for domenenavnene dine og lagre denne informasjonen lokalt på enheten din, inkludert domeneautorisasjonskoder. Du kan opprette og laste ned en eksporterbar liste i en CSV- eller XML -filtype fra kontoen din.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg Eksporter fra menyen over domenelisten din.
  3. Velg innstillingene for eksporten din:
    • Rapportnavn: velg et navn for rapporten din
    • Eksportalternativer: velg å eksportere alle domener eller bare domener som venter på overføring
    • Vis kolonner: velg for å eksportere bare kolonnene som nå er synlige, eller alle mulige kolonner
    • Filformat: velg CSV eller XML som filformat
    • Filkomprimering: Velg et komprimeringsalternativ for rapportfilen din
    • Merk av i boksen hvis du vil inkludere autorisasjonskodene for domenene dine
  4. Velg OK for å bekrefte innstillingene for eksporten din.
  5. Velg Last ned nå , så vil den eksporterte listen lastes ned til enheten i det filformatet du valgte.

Merk: Du må bekrefte identiteten din hvis du har domenebeskyttelse på domenet ditt. Vi sender en verifiseringskode automatisk hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) aktivert i kontoen din i mer enn 72 timer. Ellers velger du Send passord , så sender vi et engangspassord til registrantens e-postadresse.

Relatert trinn

• Etter at du har opprettet den eksporterbare listen din, kan du laste den ned igjen når som helst.