Få autorisasjonskode via nedlasting

En eksporterbar liste kan brukes til å gjennomgå informasjon for domenenavnene dine og lagre denne informasjonen lokalt på enheten din, inkludert domeneautorisasjonskoder. Du kan opprette og laste ned en eksporterbar liste i en CSV- eller XML -filtype fra kontoen din.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg Eksporter fra menyen over domenelisten din.
  3. Velg innstillingene for eksporten din:
    • Rapportnavn: velg et navn for rapporten din
    • Eksportalternativer: velg å eksportere alle domener eller bare domener som venter på overføring
    • Vis kolonner: velg for å eksportere bare kolonnene som nå er synlige, eller alle mulige kolonner
    • Filformat: velg CSV eller XML som filformat
    • Filkomprimering: Velg et komprimeringsalternativ for rapportfilen din
    • Merk av i boksen hvis du vil inkludere autorisasjonskodene for domenene dine
  4. Velg OK for å bekrefte innstillingene for eksporten din.
  5. Velg Last ned nå , så vil den eksporterte listen lastes ned til enheten i det filformatet du valgte.

Merk: Hvis du har Ownership Protection på domenet ditt, må du verifisere identiteten din. Vi sender en verifiseringskode via SMS eller godkjenningsapp hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) aktivert på kontoen din i mer enn 72 timer. Ellers velger du Send passord for å sende et engangspassord til registrantens e-postadresse.

Relatert trinn

• Etter at du har opprettet den eksporterbare listen din, kan du laste den ned igjen når som helst.