Få eierskap til bedriftens Google Min Bedrift-kontoside

GoCentral allows you to create a Google My Business account that displays your business's hours, phone number, and location in Google Search and Maps results. This service is only available for GoCentral Business Plus and eCommere customers within the United States.

Når Google Min Bedrift-kontoen din er gjennomgått og godkjent, vil den bli overvåket av GoCentral som gir deg tilbakemeldinger, statistikk, søketrafikk og tips om hvordan du kan forbedre din tilstedeværelse på nett. Som bedriftseier bør du også være den primære eieren av Google Min Bedrift-kontoen. GoCentral vil administrere innholdet, holde det oppdatert og overvåke tilbakemeldingene du får.

Følg disse trinnene og send oss en e-post hvis du vil at GoCentral-teamet skal overføre eierskap til deg.

1. Skriv inn e-postadressen som er knyttet til GoCentral-kontoen, i e-postens Fra-felt.
  2. I Til-feltet skriver du: GD-GMB-owner@godaddy.com.
  3. I Emne-feltet, skriv inn: Google My Business Ownership Request.
  4. Skriv:
    i tekstfeltet til e-posten «Legg til følgende e-postadresser som eier av siden opprettet av GoCentral for [Bedriftsnavn tilknyttet GoCentral-kontoen] [din kunde-ID]: [e-postadresse som skal legges til ].»
  5. Send e-posten.

Det kan ta opptil 72 timer før vi svarer på din henvendelse. Når den er behandlet, vil en invitasjon bli sendt fra Google til den oppgitte e-postadressen. Invitasjonen må aksepteres før du får eierskap til Google Min Bedrift-kontosiden.