Få eierskap til Google Min bedrift -kontosiden

Når du kobler nettstedet ditt til Google Min bedrift -kontoen, overvåker GoDaddy og gir statistikk om vurderingene dine og søketrafikken. Ved å ta eierskap, vil du kunne manuelt oppdatere profilopplysningene dine og administrere vurderingene direkte.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Åpne nettstedet ditt.
    • For Website Builder: Bla ned til Website Builder og velg Få til ved siden av nettstedet du vil endre.
    • For digital markedsføring: Bla ned til Nettbasert markedsføring og velg Få til ved siden av siden du vil endre.
  3. Åpne Google Min bedrift.
    • For Website Builder: Fra instrumentbordet ditt velger du Markedsføring > Google Min bedrift .
    • For digital markedsføring: Velg Sosiale medier og oppføringer > Google Min bedrift på instrumentbordet.
  4. Velg Koble til en oppføring . (Velg Opprett oppføring hvis du vil opprette en ny Google Min bedrift -oppføring.)
  5. Bekreft bedriftsnavnet og byen din.
  6. Nå kan du logge på Google. Du blir bedt om å godta tilgang mellom Google og GoDaddy.
  7. Finn oppføringen din fra listen og velg Send inn .