Få en autorisasjonskode for å overføre domenet mitt bort fra GoDaddy

Du må finne autorisasjonskoden din (også kjent som autorisasjonskode, EPP-kode eller overføringsnøkkel) før du overfører domenet ditt bort fra GoDaddy. Du vil ikke være i stand til å overfore domenet ditt bort hvis det skjer innen 60 dager etter registrering, en tidligere overføring, eller en oppdatering av registrantens kontaktinformasjon. Du kan fortsatt få autorisasjonskoden i disse tilfellene, og for flere domener om gangen, ved å opprette en eksporterbar liste.

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Klikk på domenet du kommer til å overføre til, for å komme til siden Domeneinnstillinger.
  3. Under Flere innstillinger velger du Overfør domene bort fra GoDaddy. Hvis domenet ditt ikke er kvalifiser for overføring, oppretter du og laster ned en eksporterbar liste i stedet.
  4. Gjennomgå sjekklisten for overføring, og velg deretter Fortsett overføringen. Hvis domenet ditt slutter på .UK, må du angi IPS-koden for den nye registratoren din og deretter velge Fullfør overføringen.

Merk: Hvis du har domenebeskyttelse på domenet ditt, må du verifisere identiteten din. Vi sender en verifiseringskode automatisk hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) aktivert for kontoen din i over 72 timer. Ellers velger du Send passord, så sender vi et engangspassord til registrantens e-postadresse.

5. Velg Klikk her for å se autorisasjonskoden.
  6. Velg Kopier til utklippstavle for å kopiere autorisasjonskoden. Vi sender også en e-post med koden til den administrative e-postadressen for domenenavnet ditt.
  7. Velg Gå tilbake til domenelisten for å gå tilbake til listen din med domener, eller velg Avbryt overføring for å gå tilbake til Domeneinnstillinger-siden.

Relaterte trinn

• Angi autorisasjonskoden til den nye registratoren for å fortsette overføringen.
  • Opprett og last ned en eksporterbar liste for å hente autorisasjonskodene for domenene dine.