Få en autorisasjonskode for å overføre domenet mitt bort fra GoDaddy

For å overføre ditt GoDaddy-domene, til en annen registrator, må du kanskje ha en autorisasjonskode (også kalt en EPP-kode eller overføringsnøkkel). En autorisasjonskode er ekstra sikkerhet som bekrefter at du eier domenenavnet. Du må fjerne Beskyttet registrering før du kan forespørre en autorisasjonskode.

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Klikk på domenet du kommer til å overføre til for å komme til siden Domeneinnstillinger.
  3. Rull ned til delen Flere innstillinger og velg Få autorisasjonskode.
    Klikk for å få autorisasjonskode

Merk: Hvis dette alternativet viser Deaktivert, kan domenet ditt være innen 60 dager etter registrering eller en tidligere overføring, eller det er blitt valgt å bruke en 60-dagers lås av overføring etter en endring av registrant.

4. Autorisasjonskoden vil bli sendt til din administrative e-postadresse. Husker du ikke e-postadressen din? Gjennomgå kontaktinformasjonen for domenet ditt.