Få en autorisasjonskode for å overføre domenet mitt bort fra GoDaddy

Du må finne autorisasjonskoden din (også kjent som EPP-koden) før du overfører domenet ditt fra GoDaddy. Du kan ikke overføre domenet ditt bort hvis det skjer innen 60 dager etter registrering eller en tidligere overføring, eller hvis en 60-dagers lås ble brukt etter oppdatering av kontaktinformasjonen for domenet. Du kan fortsatt få autorisasjonskoden i disse tilfellene, og for flere domener om gangen, ved å opprette en eksporterbar liste.

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Klikk på domenet du kommer til å overføre til, for å komme til siden Domeneinnstillinger.
  3. Under Flere innstillinger velger du Overfør domene bort fra GoDaddy. Vises alternativet som deaktivert? Opprett og last ned en eksporterbar liste i stedet.
  4. Gjennomgå sjekklisten for overføring, og velg deretter Fortsett overføringen.
  5. Velg Klikk her for å se autorisasjonskoden.
  6. Velg Kopier til utklippstavle for å kopiere autorisasjonskoden. Vi sender også en e-post med koden til den administrative e-postadressen for domenenavnet ditt.
  7. Velg Gå tilbake til domenelisten for å gå tilbake til listen din med domener, eller velg Avbryt overføring for å gå tilbake til Domeneinnstillinger-siden.

Relaterte trinn

• Oppgi autorisasjonskoden til den nye registratoren for å fortsette med overføringen bort fra GoDaddy.