Få en autorisasjonskode for overføring av utløpte domener

Det ser ut til at du ikke er pålogget. Hvis du logger på over (under Tekstikon), kan vi forkorte prosessen.

Hvis du vil overføre det utløpte domenet til et annet firma, må du kanskje ha en autorisasjonskode (også kjent som EPP-koder eller overføringskoder) for å bekrefte ditt eget domenenavn.

For å få en autorisasjonskode må du først bekrefte administrasjonskontaktens e-postadresse (fordi vi sender autorisasjonkoden til denne adressen), og så be om å få autorisasjonskoden. Slik gjør du det:

1. Gå til Domeneinnstillinger-siden.
    2. På siden for domeneinnstillinger under Kontaktinformasjon må du sjekke at all informasjonen er korrekt. Autorisasjonskoden vil bli sendt til administrasjonskontaktens e-postadresse.
    3. Merk: Hvis du ikke ser kontaktinformasjonen til administrasjonskontakten, klikk på Rediger og fjern markeringen for Bruk for alle kontakttyper. Hvis du har et .au-domenenavn, sender vi autorisasjonskoden til registratorkontaktens e-postadresse.

Merk: Hvis du endrer navnet på Organisasjon for registratorkontakten, eller hvis du endrer Fornavn og Etternavn for registratorkontakten hvis en organisasjon ikke er den juridiske registratoren for domenenavnet, kan du ikke overføre domenet før det har gått 60 dager.

4. Klikk på Domener-menyen øverst i kontoen din og velg Utløpte domener.
    5. Velg domenenavnene som det skal sendes autorisasjonskoder for, klikk på Send autorisasjonskode med e-post og klikk på OK.
    6. Sjekk e-posten din. Autorisasjonskoden vil bli sendt til administrasjonskontakten i løpet av 24 timer.