Få hjelp med Nettstedssikkerhet

Med Nettstedssikkerhet, hvis det noen gang er noen sikkerhetsproblemer med nettstedet ditt eller du har problemer med sikkerhetskopiering, er vi her for å hjelpe deg.

For detaljerte instruksjoner om fjerning av skadelig programvare, se Fjern skadelig programvare fra nettstedet mitt . For andre problemer, følg disse trinnene for å åpne en billett.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Under Nettstedssikkerhet og sikkerhetskopieringer velger du Administrer ved siden av kontoen du trenger hjelp med.
  3. Velg Opprydding nær toppen av siden.
  4. Velg Produktstøtte , og velg deretter Ny billett .
  5. Velg problemet ditt fra Angående -menyen.
    • Forespørsel om fjerning av skadelig programvare eller svarteliste - Alt som involverer skadelig programvare, eller nettstedet ditt blir svartelistet
    • Brannmur for nettsted - Brannmuraktivering eller SSL -problemer, eller problemer med å få tilgang til nettstedet ditt
    • Sikkerhetskopiering av nettsted - Hjelp til med konfigurering eller feilsøking av sikkerhetskopier
    • Overvåking - Hjelp til med konfigurering eller feilsøking av plugin -modul for overvåking
    Når du velger et alternativ, oppdateres siden og viser felt som er spesifikke for problemet eller produktet du valgte.
  6. Angi så mye informasjon som mulig i feltene. Inkluder det du gjør når du ser problemet., Inkluderer URL -adresser og nøyaktige feilmeldinger. Jo mer informasjon du oppgir, desto raskere kan teamet vårt løse problemet.

For sikkerhetskopiering og skadevarefjerning inkluderer du FTP -informasjonen din, inkludert FTP -vert , port , brukernavn og passord .

7. Når du er ferdig, velger du Send forespørsel .

Gjennomgå gjeldende nettstedssikkerhetsstøttebilletter

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Under Nettstedssikkerhet og sikkerhetskopieringer velger du Administrer ved siden av kontoen din.
  3. Velg Opprydding nær toppen av siden.
  4. Velg Produktstøtte , og velg deretter billetten du vil gjennomgå.