Få tilgang igjen til Min konto eller Mitt domene

Send inn en forespørsel om å få tilgang til domenet ditt på nytt, hvis du:

• mistet tilgang til e-postadressen oppført i kontoen
  • ikke kunne validere kontoeierskapet med GoDaddy Guide
  • ikke har tilgang til kontoen med domenet ditt, og du er oppført som registranten

Merk: Hvis du har tilgang til e-postadressen knyttet til kontoen din, men ikke kan logge på, kan du forsøke å tilbakestille passordet ditt.

1. Gå inn på siden Gjenopprett tilgang til mitt domene eller min konto, og velg Kom igang.
  2. Under Domenenavn du ønsker tilgang til skriver du navnet til domenet/domenene, og velger deretter Neste.
    • Hvis du prøver å få tilgang til kontoen din, før opp alle domenene tilknyttet kontoen din.
  3. Under Din kontaktinformasjon angir du fornavn, etternavn, e-postadresse og telefonnummer. Deretter velger du Neste.
    • Hvis du forespør tilgang til et domene, skriver du inn en e-postadresse som ikke er den samme som den som er tilknyttet domenet ditt.
  4. Under Oppgi identifikasjon laster du opp en skannet eller digital fargekopi av et offentlig utstedt ID-kort med bilde. Hvis du ønsker tilgang til et domene, men du er ikke registranten, laster du opp identifikasjon for både registranten og deg selv. Velg Neste.
    • Vent litt ... hvorfor trenger dere ID-en min? Vi trenger ID-en din for å sikre oss at du er kontoeieren, for å beskytte kontoen din mot forsøk på overtagelse. Du kan være helt trygg på at informasjonen du sender oss, blir beskyttet og ikke blir brukt til noe annet enn å bekrefte kontoeierskap. For mer informasjon om disse kravene, kan du se våre Bruksvilkår.
  5. Under Bedriftsinformasjon verifiserer du om en bedrift er oppført som kontoholderen/domeneregistrant, deretter velger du Neste.
    • Hvis du velger Ja, skriver du inn ditt firmanavn og laster opp det offisielle dokumentet for firmaidentifikasjon.
  6. Legg til eventuell Tilleggsinformasjon, velg deretter Neste.
  7. Under Bekreftelse og avtaler krysser du av i avmerkingsboksen ved siden av hvert utsagn.
  8. Fullfør sikkerhetsutfordringen, velg deretter Fullfør. Så vil du høre fra oss ganske snart.

Merk: Hvis du ikke har et domenenavn, og du trenger hjelp med å få tilgang til kontoen din, kan du ta kontakt med vår GoDaddy Guides for assistanse.