Gjenopprett tilgang til mitt domene eller min GoDaddy-konto

Send inn en forespørsel om å få tilgang til domenet ditt på nytt, hvis du:

• mistet tilgang til e-postadressen oppført i kontoen
  • Er oppført som domeneregistrant, men har ikke tilgang til kontoen med domenet.

Merk: Hvis du har tilgang til e-postadressen knyttet til kontoen din, men ikke kan logge på, kan du prøve å tilbakestille passordet ditt.

1. Gå til Få tilbake tilgang til kontoen min-skjemaet vårt.
  2. Velg E-posttilgang, Domenetilgang eller Totrinnsverifisering-tilgang.
  3. Angi ett eller flere domenenavn i kontoen din, og velg deretter Neste.
    • Hvis du ikke har noen domenenavn, deaktiverer du vekslebryteren Identifiser konto etter domene(r). Angi kundenummer og påloggingsnavn for å fortsette.
  4. Angi Fornavn, Etternavn, E-postadresse og Telefonnummer, og velg deretter Neste.
    • Hvis du forespør tilgang til et domene, angir du en annen e-postadresse enn den som er tilknyttet domenet ditt.
  5. Last opp en skannet kopi eller digital fargekopi av ditt offentlig utstedte ID-kort med bilde. Hvis du ikke er kontoinnehaveren eller domeneregistranten, laster du opp identifikasjon for både kontoinnehaveren eller registranten og deg selv. Når det er lastet opp, velger du Neste.
    • Vent litt … hvorfor trenger dere ID-en min? Vi trenger ID-en din for å sikre oss at du er kontoeieren, for å beskytte kontoen din mot forsøk på overtagelse. Du kan være helt trygg på at informasjonen du sender oss, blir beskyttet og ikke blir brukt til noe annet enn å bekrefte kontoeierskap. For mer informasjon om kan du se våre Tjenestevilkår.
  6. I rullegardinlisten nedenfor velger du Ja eller Nei for å verifisere om et selskap er oppført som kontoinnehaver, og deretter velger du Neste.
    • Hvis du velger Ja, angir du Firmanavnet og laster opp et offentlig utstedt dokument for firmaidentifikasjon.
      Merk: Registreringsbevis og dokumenter som er skrevet ut fra internett, godtas ikke.
  7. (Valgfritt) Velg Ja eller Nei for å verifisere om du også ønsker å kansellere totrinnsverifisering for kontoen, og oppgi deretter eventuelt ytterligere informasjon.
  8. Velg Neste.
  9. Ved siden av avtaleerklæringen(e) velger du avmerkingsboksen og fullfører sikkerhetsutfordringen.
  10. Velg Send inn. Vi tar kontakt med deg direkte om forespørselen din (i rekkefølgen vi mottok den).

Merk: Denne prosessen mottar for øyeblikket et stort antall forespørsler. Vi jobber hardt for å svare så kjapt som mulig.