Få tilgang til DNS-hosting

Etter at du har lagt til DNS -hosting for domenet ditt, kan du få tilgang til sonefilen for å legge til, redigere eller slette DNS -poster.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til siden Domeneinnstillinger.
  3. Under Flere innstillinger velger du Administrer DNS.
  4. Vis gjeldende DNS -oppføringer. Du kan legge til, redigere eller slette oppføringer etter behov.

Det kan ta opptil to døgn før DNS-endringene trer i kraft globalt.