Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Få tilgang til DNS-hosting

Etter at du har lagt til DNS -hosting for domenet ditt, kan du få tilgang til sonefilen for å legge til, redigere eller slette DNS -poster.

1. Logg på GoDaddy -domenekontrollsenteret ditt. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg domenet ditt for å få tilgang til Domeneinnstillinger -siden.
    velg domene
  3. Velg Administrer DNS for å få tilgang til sonefilen din.
  4. Vis gjeldende DNS -oppføringer. Du kan legge til, redigere eller slette oppføringer etter behov.

Det kan ta opptil to døgn før DNS-endringene trer i kraft globalt.