Administrert WordPress Hjelp

Ta seg tilgang til filer i min Administrert WordPress-konto

Det er mange grunner til at du kan trenge tilgang til WordPress-filene dine, som for eksempel for å installere et egendefinert tema, redigere en konfigurasjonsfil eller sikkerhetskopiere nettstedet ditt. Administrert WordPress inkluderer en Filleser slik at du kan vise, laste opp, laste ned, flytte og redigere WordPress-filene dine uten å bruke FTP. Verktøyet inkluderer også flere mer avanserte funksjoner.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Under Administrert WordPress, ved siden av hostingkontoen du ønsker å bruke, velger du Administrer.
  3. I raden av faner nær toppen av siden, velger du Verktøy.
  4. I boksenFilleser, velger du Åpne.