Administrert WordPress Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Få tilgang til filer i Administrert WordPress -kontoen min

Det er mange grunner til at du trenger å få tilgang til WordPress-filene dine, for eksempel å installere et egendefinert tema, redigere en konfigurasjonsfil eller sikkerhetskopiere nettstedet ditt. Administrert WordPress inkluderer en filleser, slik at du kan vise, laste opp, laste ned, flytte og redigere WordPress -filene dine uten å bruke FTP. Verktøyet inneholder også flere mer avanserte funksjoner.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Under Administrert WordPress velger du Administrer ved siden av hostingkontoen du vil bruke.
  3. Velg Verktøy i raden med faner nær toppen av siden.
  4. Velg Åpne i Filleser -boksen.