Administrert WordPress Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Få tilgang til testnettstedet ditt

Du kan få tilgang til administrert WordPress -testnettstedet for å redigere innholdet på nettstedet uten å endre live -nettstedet.

Staging -nettstedet vil inneholde innholdet fra du sist lagret endringene til test -siden, eller fra siste gang du hentet innhold fra live -nettstedet til test -siden .

Merk: Testnettsteder er tilgjengelige hvis du har en Deluxe-, Ultimate-, Developer- eller Pro Managed WordPress -konto. Hvis du har en Basic -konto, må du oppgradere kontoen din for å bruke et testnettsted.

Merk: Pro -kontoer er kun tilgjengelige i USA og Canada.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Administrert WordPressMine produkter-siden.
  3. Klikk på ikonet med tre prikker for nettstedet du vil bruke, og velg Oppsett .
    Velg oppsett
  4. Klikk på Staging WP Admin for å gå til WP-admin- instrumentbordet for staging-nettstedet. Du må kanskje logge på med WordPress -legitimasjonen din. Herfra kan du jobbe med nettstedets innhold uten å endre live -nettstedet.
  5. Hvis du gjør endringer, må du huske å lagre dem (ved å klikke på Publiser eller Oppdater ) før du forlater WordPress.