Facebook og Instagram integrere endring

Facebook og Instagram endrer måten API -en deres bruker oEmbed på , et åpen kildekodeverktøy som lar brukerne koble direkte til Facebook eller Instagram -innhold på et nettsted. 24. oktober 2020 vil endringen tre i kraft og eksisterende innbyggingsinnhold kan gå i stykker.

Hva endrer seg?

API -endringen støtter ikke lenger uautentiserte forespørsler om integrert innhold, som vises som utilgjengelig innhold. I tillegg fjerner WordPress Facebook og Instagram som oEmbed -leverandører, noe som betyr at plugin -modulutviklere må administrere oEmbed -innhold.

Hva kan jeg gjøre?

Hvis nettstedet ditt inneholder ikke -godkjent innbyggingsinnhold, trenger du en Facebook -utviklerkonto og en app -ID. Her er noen tilgjengelige alternativer:

• Opprett en Facebook -utviklerkonto, registrer en app og installer en reserve plugin -modul som oEmbed Plus for å sikre at innholdet fortsetter å fungere. Du kan se kravene og koblingene til relevante trinn for oEmbed i utviklerne.facebook.com -dokumentasjonen. Dette alternativet gir mest kontroll over hvordan dataene dine administreres.
  • Registrer deg og bruk en plugin -modul som Jetpack 9.0 som allerede har tatt trinnene for å sikre at API -anropene blir autentisert med et gyldig token. Denne metoden gir mindre kontroll over hvordan dataene dine brukes.

Merk: For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer eller hvor pålitelige de er. Tredjeparts merker og logoer er registrerte varemerker for sine respektive eiere. Med enerett.