Faktureringen av kontoen min er feil

Hvis du tror at faktureringen for nettskyen er feil, kontakter du støtte for å få oss til å gjennomgå kontoen din.

Du blir kun fakturert for servere som kjører eller stoppes. Du blir ikke belastet for servere når de bygger eller konfigurerer.

Neste trinn


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.