Fangst-e-post støttes ikke med Microsoft 365

Fangst-all-e-post brukes til å levere e-post når adressen ikke ble stavet riktig eller mottakeren ikke eksisterer. Dette kan føre til at uønsket e -post, inkludert søppelpost, også blir levert. For å hindre risikoen for phishing-angrep og andre sikkerhetstrusler, tillater ikke Microsoft 365 fangst-all e-post.

Hvis du brukte catch-all med Workspace-e-post, vil de ikke lenger fungere etter at du har flyttet til Microsoft 365. Microsoft 365 inkluderer imidlertid flere funksjoner du kan bruke i stedet etter at du har gått over fra Workspace-e-post. Velg hvilken funksjon som passer best for deg.

Hvis du kjenner til e-postadressene som går til den nåværende catch-all, bruker du følgende:

• Alias : Opprett en adresse som sender all e -post til en annen innboks du selv velger. For eksempel hvis adressen din er jane@coolexample.com , og du konfigurerer aliaset sales@coolexample.com , vil all e -post som sendes til enten jane@ eller sales@ automatisk gå til jane@coolexample.com . Slik oppretter du et alias .
  • Distribusjonsgruppe : Kommuniser med en gruppe mennesker, for eksempel en avdeling eller et team som jobber med et prosjekt. I stedet for å måtte inkludere hver enkelt mottaker, kan du sende e -post til distribusjonsgruppen, og hvert medlem får den. Slik oppretter du en distribusjonsgruppe .
  • Delt postboks : La en gruppe personer lese og sende meldinger fra en vanlig e -postadresse. Du kan for eksempel konfigurere den delte postboksen questions@coolexample.com, slik at ansatte som har tilgang, kan motta og svare på meldinger. Slik oppretter du en delt postboks .

Hvis du ikke kjenner til e-postadressene som går til den nåværende catch-all, følger du disse trinnene:

1. Logg på Exchange -administrasjonssenteret . Bruk e -postadressen og passordet ditt for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Gå til mottakere , og velg deretter delt .
  3. VelgPluss Nytt .
  4. I det nye vinduet skriver du inn følgende:
    • Visningsnavn : Navnet på den delte postboksen. Dette er hva mottakerne vil se når de mottar e -post fra denne adressen.
    • E -postadresse : Navnet på e -postadressen før @, som kontakt for generelle henvendelser eller salg for salgsteamet ditt. Velg domenet ditt fra listen etter @.
    Vis navn Kontakt oss og E -postadresse kontakt@
  5. Under Brukere velger duPluss Legg til .
  6. Angi dine foretrukne brukere for å gi dem tillatelse til denne delte innboksen, og velg OK .
  7. Velg Lagre . Det kan ta omtrent 15 minutter før den delte innboksen er tilgjengelig for alle brukere.
  8. Velg grupper øverst på siden.
  9. Ved siden av Ny Microsoft 365 -gruppe velger du nedpilen og deretter Dynamisk distribusjonsliste . Et nytt vindu åpnes.
    Dynamisk distribusjonsliste
  10. For Vis navn og Alias angir du allusere .
    Vis visning av allusører og Alias -allusører
  11. Under Eier velger du Bla gjennom , velger en bruker og velger OK . Brukeren kan nå administrere denne gruppen.
  12. Under Medlemmer (du må kanskje rulle nedover for å se dette) velger du Alle mottakertyper .
    Alle mottakertyper
  13. Velg Lagre . Du vil se bekreftelsen når den er lagret.
  14. Gå til e -postflyt , og velg deretter aksepterte domener .
  15. Velg domenet du brukte da du opprettet den delte postboksen.
  16. I det nye vinduet velger du Internt videresending og Lagre .
    Internt relé
  17. Velg regler øverst på siden.
  18. VelgPluss Ny > Opprett en ny regel . Et nytt vindu åpnes.
    Opprett en ny regel
  19. For Navn , angi et navn for denne regelen.
  20. Velg Flere alternativer .
    Flere alternativer
  21. Velg følgende:
    • Bruk denne regelen hvis : Velg Avsender > er ekstern/intern > Utenfor organisasjonen > OK .
    • Gjør følgende : Velg Omdiriger meldingen til > disse mottakerne > den delte innboksen din > OK .
    • Unntatt hvis : Velg legg til unntak > Mottakeren > er medlem av denne gruppen > allusere (den dynamiske distribusjonslisten din fra trinn 10) > OK .
    Navn Catch-All Alternative, Bruk denne regelen hvis avsenderen befinner seg utenfor organisasjonen.
  22. Velg Lagre . Nå vil all e -post fra utenfor din organisasjon bli levert til denne innboksen hvis mottakeren ikke er medlem av distribusjonslisten for allusere. Du kan komme tilbake når som helst og endre disse innstillingene.