Velg et alternativ til alt etter at du har flyttet til Microsoft 365

En catch-all-e-post er en konto som samler meldinger adressert til en feilstavet eller ikke-eksisterende e-postadresse på domenenavnet ditt. Men å bruke en fangst-alle-e-post kan sette sikkerheten din i fare, da det kan resultere i levering av uønsket e-post, inkludert spam og phishing-angrep. Som et resultat tillater eller støtter Microsoft 365 ikke fang-all-e-post. Hvis du tidligere brukte en catch-all med Media Temple Mail eller Workspace Email, vil det ikke fungere etter at du har flyttet til Microsoft 365.

Vi har flere alternativer du kan velge mellom i stedet. Vi anbefaler på det sterkeste å bruke ett av de følgende alternativene for en tryggere e -postopplevelse.

Velg et tryggere alternativ til fangst-all e-post

• Alias : Opprett en adresse som sender all e -posten din til en annen innboks du selv velger. For eksempel hvis adressen din er jane@coolexample.com , og du oppretter aliaset sales@coolexample.com , går all e -post som sendes til enten jane@ eller sales@ automatisk til jane@coolexample.com . Finn ut hvordan du oppretter et alias .
  • Distribusjonsgruppe : I stedet for å kontakte individuelle mottakere, send en e -post til en gruppe mennesker, for eksempel en avdeling eller et team som jobber med et prosjekt. Når du sender e -post til distribusjonsgruppen, mottar hvert medlem den. Finn ut hvordan du oppretter en distribusjonsgruppe .
  • Delt postboks : La en gruppe personer lese og sende meldinger fra en vanlig e -postadresse. Du kan for eksempel konfigurere den delte postboksen spørsmål@coolexample.com slik at ansatte som har tilgang kan motta og svare på meldinger fra den. Finn ut hvordan du oppretter en delt postboks .

Hvis ingen av disse alternativene oppfyller dine spesifikke behov, og du fremdeles trenger en fangst-alle-e-post, kan en administrator opprette en lignende opplevelse der e-post sendt til noen av kontoens domener videresendes til en enkelt postboks. Vær imidlertid oppmerksom på at Microsoft ikke støtter catch-all-e-post, og vi anbefaler på det sterkeste å bruke en av funksjonene ovenfor for bedre sikkerhet og funksjonalitet.

Lag en opplevelse som simulerer en catch-all

Trinn 1: Endre domenestatus

Først må du endre domenestatus slik at den godtar meldinger til mottakere som ikke allerede finnes i organisasjonen din og som ikke er gyldige brukere.

1. Logg på Exchange -administrasjonssenteret . Bruk e -postadressen og passordet ditt for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg E -postflyt på venstre side og deretter Aksepterte domener .
    velg e -postflyt og deretter godtatte domener
  3. Velg domenenavnet ditt. En meny åpnes på høyre side. Hvis menyen ikke åpnes, må du sørge for at du valgte selve domenet, og ikke avmerkingsboksen ved siden av det.
  4. Velg Internt relé på høyre side.
    velg internt relé
  5. Velg Lagre . Du vil se en vellykket melding når domenet ditt er oppdatert.
    Påkrevd: Hvis du har flere domener i Microsoft -e -postplanen din, blir de oppført på Accepterte domener -siden. Du må endre hvert domene du ønsker å arbeide med catch-all-e-posten til Internal Relay .

Trinn 2: Opprett en delt postboks

Deretter oppretter du en delt postboks for å sjekke e-post fanget av catch-all.

1. Velg Mottakere under Mottakere på venstre side.
    velg mottakere og deretter postbokser
  2. Velg + Legg til en delt postboks .
  3. Skriv inn følgende:
    • Visningsnavn : Dette er hva mottakerne vil se når de mottar e -post fra denne adressen.
    • E -postadresse : Gi e -postadressen catchall før @, og velg deretter domenet ditt fra listen.
    • angi informasjon om delt postboks
  4. Velg Opprett . Du ser en vellykket melding når den delte innboksen er opprettet. Det kan ta omtrent 15 minutter før den delte postboksen blir tilgjengelig.

Trinn 3: Opprett en dynamisk distribusjonsgruppe

Opprett en gruppe gyldige brukere, slik at e-posten deres fremdeles sendes til dem og ikke går til fangst-alt.

1. Under Mottakere velger du Grupper .
    velg mottakere og deretter grupper
  2. Velg Legg til en gruppe .
  3. Velg Dynamisk distribusjon , og deretter Neste .
    Merk: Medlemskapslisten til den dynamiske distribusjonsgruppen oppdateres hvert døgn, noe som betyr at det kan være en forsinkelse før en nylig opprettet bruker blir gjenkjent som et medlem av gruppen.
    velg dynamisk distribusjon
  4. Under Navn skriver du inn Alle brukere . Velg Neste .
    • Du må klikke deg inn i beskrivelsesboksen før Neste -knappen blir tilgjengelig.
  5. Under Eier velger du e -postadressen din fra listen. Under Medlemmer velger du Alle mottakertyper .
    angi e -postadressen din og velg deretter alle mottakertyper
  6. Velg Neste.
  7. Under Gruppens e -postadresse angir du allusere (for eksempel allusers@coolexample.com ) før @, og velger deretter domenet ditt fra listen. Dette brukes som e -postadresse.
    skriv inn allusere og velg domenet ditt
  8. Velg Neste.
  9. Verifiser detaljene, og velg deretter Opprett gruppe . Du vil se en vellykket melding når gruppen er opprettet.
  10. Velg Lukk .

Trinn 4: Opprett en regel for å fange post

Opprett en regel slik at e -post sendt til feilstavet eller ikke -eksisterende e -postadresse går til catchall@ delt postboks.

1. Under E -postflyt velger du Regler .
    velg e -postflyt og deretter regler
  2. Velg + Legg til en regel , og deretter Opprett en ny regel .
    velg legg til en regel og velg deretter opprett en ny regel
  3. For Navn , skriv inn Fang-alt .
  4. Velg følgende:
    • Bruk denne regelen hvis : Velg Avsender , og deretter er ekstern/intern . Under Velg avsenderplassering , velger du Utenfor organisasjonen og deretter Lagre .
    • Gjør følgende : Velg Omdiriger meldingen til , og deretter disse mottakerne . Velg den delte innboksen din (catchall@), og deretter Lagre .
    • Unntatt hvis : Velg legg til unntak , deretter Mottakeren , og er så et medlem av denne gruppen . Velg alluser (den dynamiske distribusjonslisten), og deretter Lagre .
      Angi regelbetingelser
  5. Velg Neste.
  6. Velg Håndhev , og deretter Neste .
    Angi reglerinnstillinger og velg deretter håndheve
  7. Gjennomgå detaljene i regelen og velg Fullfør
  8. Velg Ferdig .
  9. Velg regelen du nettopp opprettet, og slå på Aktiver eller deaktiver regel -veksleknappen.
    Catch-all slår på Aktiver eller Deaktiver-regel

Nå vil all e -post fra utenfor organisasjonen din bli levert til denne innboksen hvis mottakeren ikke er medlem av allusers -distribusjonslisten. Du kan komme tilbake når som helst og endre disse innstillingene.

Trinn 5: Bestem hvordan du vil få tilgang til catch-all

Bruk ett av disse alternativene for å konfigurere tilgang til fang-all-e-posten (velg en fane for å lære mer om hvert alternativ og følge instruksjonene).

Send e -post til én eller flere brukere. Siden du ikke trenger å sjekke den delte innboksen separat fra brukerens egen innboks, er dette mest som Media Temple Mail og Workspace Email -opplevelsene.

1. (Valgfritt) Hvis du vil at catch-all skal videresende meldinger til flere brukere eller brukere utenfor organisasjonen, oppretter du en distribusjonsgruppe og legger deretter til eksterne kontakter .
  2. I Exchange -administrasjonssenteret på venstre side, velger du Mottakere og deretter Postbokser .
    velg mottakere og deretter postbokser
  3. Velg avmerkingsboksen ved siden av catchall@ delt postboks.
  4. Over listen over postbokser velger du Innstilling for postflyt og deretter Videresending av e -post.
    velg innstilling for poststrøm og deretter videresending av e -post
  5. Slå på Videresend alle e -poster sendt til denne postboksen .
    slå på videresend alle e -poster sendt til denne postboksen veksle
  6. Under Videresendingsadresse begynner du å skrive inn e-postadressen du vil motta alle innhentingsmeldinger. Velg e -postadressen du vil bruke etter at den vises i rullegardinmenyen.
    Merk: E-postadressen du videresender til, må være en del av den samme organisasjonen som catch-all.
  7. Velg Lagre endringer .

Den valgte e-postadressen vil nå motta all e-post fanget av catch-all.

Send e -post til en separat delt postboks som flere personer har tilgang til.

1. Velg Mottakere under Mottakere på venstre side.
    velg mottakere og velg deretter postbokser
  2. Velg avmerkingsboksen ved siden av catchall@ delt postboks.
  3. Over postbokser -listen din velger du Postboksdelegering . Du må kanskje velgeikon med tre prikker menyen for å se Innboks -delegering .
  4. Under Les og administrer (Full tilgang) velger du Rediger .
    velg rediger under lese og administrere
  5. Velg + Legg til medlemmer .
    velg legg til medlemmer
  6. Velg avmerkingsboksen ved siden av brukeren (e) du ønsker å gi tilgang til den delte postboksen.
  7. Velg Lagre.

De valgte brukerne kan nå få tilgang til alt som en delt postboks .