Feilsøk og fikse plugin -modulfeil for WordPress

Fra tid til annen kan en WordPress -plugin -modul forårsake en feil eller et problem med nettstedet ditt. Problemene kan fremstå som en alvorlig feil eller syntaksfeil, eller en hvit skjerm, blant andre. Plugin-problemer kan også være ansvarlige for langsomme nettsteder eller en hostingkonto som bruker for mye ressurser. Du har to alternativer når du feilsøker plugin

• Ring vårt supportnummer, så kan en av ekspertene våre gjøre det for deg mot et gebyr.
  • Gjør det selv ved å følge instruksjonene i tabellene nedenfor.

Støtte for WordPress Premium

Våre støtteeksperter kan utføre følgende tjenester for deg mot et gebyr:

• Aktivere logger og/eller WordPress-feilsøkingsmodus for å diagnostisere problemet.
  • Prøve å løse problemet hvis nettstedet eller logger avslører en feil relatert til en plugin-modul eller et kontrollprogram.

Gjør det selv

Diagnostiser problemer med plugin -moduler

For å gjøre det selv, se Vanskelighet
Feilsøk WordPress -plugin -modulfeil Medium

Løs problemer med plugin -moduler

For å gjøre det selv, se Vanskelighet
Fikse WordPress -plugin -modulfeil Medium
Deaktiver WordPress-pluginmoduler i databasen Medium