Feilsøke problemer med plugin-moduler i WordPress

Du kan bruke trinnene nedenfor for å diagnostisere plugin-modul-problemer i WordPress.

Klargjør WordPress-nettstedet ditt for feilsøkingen:

1. Du bør alltid lage en sikkerhetskopiering av nettstedet ditt før du utfører eventuell feilsøking.
  2. Deaktiver eventuelle plugin-modul for hurtigbufring.
  3. Deaktiver WP_CACHE hvis nettstedet ditt bruker det.

Se etter en plugin-relatert feil:

1. Aktiver feilsøkingsmodus for WordPress.
  2. Gå til nettstedet ditt og sjekk om det er en PHP-feil.
  3. Hvis det er en PHP-feil, sjekker du for å se om katalogen for plugin-moduler er i filbanen. Nedenfor er et eksempel:
    Lesefeil: syntaksfeil, uventet '}' i /home/html/wp-content/plugins/basic-plugin/basic-plugin.php på linje 50
  4. Hvis filbanen inneholder plugin-moduler , tyder dette på at problemet ligger i plugin-modulen det refereres til i feilen, og du kan gå videre til p fikse problemet.
  5. Hvis feilen ikke er synlig på nettstedet ditt, må du eksponere feilen:
  6. Hvis de detaljerte feilene eller loggene viser en PHP-feil, kan du begynne å fikse den.
  7. Hvis du ikke finner feilen, bør du deaktivere alle plugin-modulene dine hvis du ikke allerede har gjort det.
  8. Aktiver plugin-modulene en om gangen til problemet eller feilen oppstår.
  9. Når en feil oppstår, har du sannsynligvis identifisert plugin-modulen som forårsaker feilen. Du kan deretter gå videre og fikse den.