Feilsøk pålogging med Outlook

Bruk følgende informasjon hvis du kjøpte Microsoft 365 Business Premium -planen og ikke kan logge på Outlook -skrivebordsprogrammet ditt.

Merk: I mellomtiden kan du logge på Office online eller Outlook.com .

Sjekk om du har den nyeste versjonen av Outlook

1. Hvis du har problemer med å logge på Outlook -kontoen, sjekk hvilken versjon av Outlook du har installert på skrivebordet.
  2. Hvis du har en eldre versjon av Outlook, må du avinstallere den utdaterte versjonen. Les mer om hvordan du avinstallerer Office på PC eller hvordan du avinstallerer Office på Mac .
  3. Installer den nyeste versjonen av Outlook gjennom E -post og Office -instrumentbordet .

Logg på Outlook -kontoen din

Når du har den nyeste versjonen av Outlook installert, logger du på med e -postadressen og passordet som er knyttet til Microsoft 365 Business Premium -abonnementet ditt.

1. Gå til Fil > Office -konto .
  2. Velg Fil og deretter Office -konto
  3. Under Brukerinformasjon logger du av den forrige Outlook -kontoen og logger på med den nye kontoen:
    • Velg Logg av hvis du vil fjerne en eksisterende Outlook -konto og logge på Microsoft 365 Business Premium -kontoen.
    • Velg Logg av under Brukerinformasjon
    • Velg Bytt konto hvis du vil beholde en eksisterende Outlook -konto og logge på Microsoft 365 Business Premium -kontoen din.
    • Velg Bytt konto under Brukerinformasjon

Begge alternativene vil koble deg til nye OneDrive eller SharePoint.

Aktiver Microsoft 365 Business Premium

Aktiver Microsoft 365 Business Premium -planen din ved å bruke lisensen din.

1. Gå til Fil > Office -konto .
  2. Under Produktinformasjon velger du Endre lisens for å aktivere Microsoft 365 under en annen konto.
  3. Velg Endre lisens under Produktinformasjon
  4. Velg Administrer konto for å administrere installasjon av Microsoft -appen din ved å logge på nettgrensesnittet.
  5. Velg Administrer konto under Produktinformasjon
Advarsel: Hvis du sier opp Business Premium-abonnementet, vil Outlook være satt til å være skrivebeskyttet etter 30 dager.