Feilsøk problemer med hurtigbuffer

Hvis du har hurtigbufferproblemer med nettstedet ditt, er det en rekke ting du kan prøve for å fikse det. Tabellen nedenfor er rangert fra enklest til mest komplisert. Start med den første raden, og sjekk for å se om problemet med hurtigbufring er løst før du går videre til den neste.

Trinn for å prøve
Tøm brannmurbufferen Tøm hurtigbufferen for Brannmur for nettbaserte apper (WAF)
Tøm nettleserens hurtigbuffer Tøm hurtigbufferen til nettleseren min
Angi hurtigbuffer -nivå til hurtigbufring av nettsted Endre hurtigbuffer -nivået mitt
Unntak fra hurtigbuffer

Hvis du vil deaktivere hurtigbufring på bestemte filer eller kataloger, kan du gjøre det uten å deaktivere hele hurtigbufferen.

1. Gå til GoDaddy -produktsiden din .
  2. Under Nettstedssikkerhet og sikkerhetskopieringer , ved siden av Nettstedssikkerhet -kontoen du vil bruke, velger du Administrer .
  3. Velg Brannmur i navigeringsmenyen.
    Brannmur
  4. For domenet du ønsker å konfigurere, velgtannhjulikon og deretter velger du Ytelse .
    Ytelse
  5. Velg Ikke-hurtigbuffer-URL-adresser , angi banen til siden du ikke vil hurtigbufret, og velg Legg til URL-adresse .

Merk: Ikke legg til sider med høy trafikk/kataloger som/feed/til URL-ene som ikke er hurtigbuffer. Nettstedet ditt vil være sårbart for DDoS -angrep.

Vi vil fremdeles hurtigbufre bilder, .css, .js, .pdf, .txt, .mp3 og noen flere utvidelser i WAF-en, uavhengig av hurtigbuffermodus eller URL-er som ikke er hurtigbufret.