Feilsøk temfeil i WordPress

WordPress -temafeil kan resultere i feilmeldinger eller tomme hvite sider, som ofte kalles en hvit skjerm for død. Du kan bruke trinnene nedenfor for å diagnostisere potensielle WordPress -temefeil.

Forbered WordPress -nettstedet ditt for feilsøking:

1. Du bør alltid sikkerhetskopiere nettstedet ditt før du utfører noen feilsøking.
  2. Deaktiver alle plugin -moduler , spesielt eventuelle hurtigbuffer -plugin -moduler .
  3. Hvis nettstedet ditt bruker wp_cache, må du deaktivere WP_CACHE .

Se etter en temarelatert feil

1. Aktiver WordPress -feilsøkingsmodus .
  2. Gå til nettstedet ditt og se om det er en PHP -feil .
  3. Hvis det er en PHP -feil, sjekk for å se om temakatalogen er i filbanen. Nedenfor er et eksempel:
    Fatal error: Call to udefined function functionName () in /home/wp-content/themes/twentyeleven/functions.php on line 1
  4. Hvis filbanen inneholder temaer , bekrefter dette problemet med temaet, og du kan gå videre for å fikse feilen .
  5. Hvis feilen ikke er synlig på nettstedet ditt, må du avsløre feilen:
  6. Hvis de detaljerte feilene eller loggene viser en PHP -feil, kan du begynne å fikse den .

Fastslå om feilen bare oppstår med det temaet du for øyeblikket er aktiv

1. Koble til hosting med FTP for å laste opp filer .
  2. Naviger til katalogen som inneholder WordPress -nettstedet ditt.
  3. Åpne deretter wp-content/themes -katalogen.
  4. Noter det siste standardtemaet som er installert.

Merk: Standard WordPress -temaer er oppkalt etter året de ble utgitt. For eksempel heter standardtemaet som kom ut i 2017, twentyseventeen .

5. Oppdater WordPress -nettstedet ditt for å bruke et standardtema i databasen .
  6. Sjekk nettstedet ditt. Hvis problemet ikke lenger er vedvarende, har du funnet ut at problemet er med ditt ikke-standard tema.

Neste trinn

Mer informasjon: