Feilsøk tilkobling til Workspace Email-kontoen min

Hvis du har problemer med å koble deg til e-postkontoen din med en e-postklient, er det flere feilsøkingstrinn du kan ta. Inntil videre kan du fremdeles kontrollere e-posten i Nettpost.

Sjekk SMTP-innstillingene dine for videresending

Sørg for at du har konfigurert SMTP-videresending i e-postkontoen din. For mer informasjon kan du se Sjekke innstillingene for SMTP-videresending.

Sjekk servernavnene til e-posten din

1. Logg på Nettpost. Bruk e-postadressen og passordet for Workspace Email (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg Verktøy > Konfigureringssenter for e-post.
  3. Du ser de innkommende og utgående serverinnstillingene dine.

Rediger portinnstillingene dine

Internettleverandøren kan blokkere standard portinnstillinger for e-postklienten din. Du kan bruke disse alternative portene for servernavnet du bruker.

Uten SSL:

Protokoll Type Port
IMAP Innkommende 143
POP Innkommende 110
SMTP Utgående 25, 80, 3535

Med SSL/TLS:

Protokoll Type Port SSL/TLS
IMAP Innkommende 993 SSL
POP Innkommende 995 SSL
SMTP Utgående 465 SSL
SMTP Utgående 587 TLS

Kontroller for e-postbegrensninger

Det finnes Workspace Email-kontobegrensninger som kan påvirke evnen din til å sende e-post.

• Kontroller meldingsstørrelsen.
  • Kontroller antallet mottakere du sender til.
  • Sørg for at du ikke går over den daglige grensen for videresending. (En videresending er én melding/mottaker som bruker SMTP-tjenesten. Hvis du sender en melding til 30 personer, telles den som 30 videresendinger.)