Feilsøk: Totrinnsverifisering

Hvis du bruker totrinnsverifisering (2SV) og ikke mottar kodene, eller du får en feilmelding, se i denne listen for løsninger.

Situasjon Løsning
Jeg mottar ikke kodene på smarttelefonen min Sørg for at operatøren din ikke blokkerer +1 (480) 360-5516.
Jeg fikk en feilmelding som sa: «For å beskytte kontoen din låste vi denne verifiseringsmetoden i 24 timer på grunn av for mange kodeforespørsler.» Vi låser en 2SV-metode når noen ber oss om å «sende en kode på nytt» for mange ganger. Vent i 24 timer og prøv på nytt, eller se Kanseller totrinnsverifisering og følg trinnene under Jeg har ikke tilgang til den enheten.
Jeg bruker et telefonnummer basert i India, og jeg mottar ikke kodene Tekstmeldingsleverandøren vår Twilio kan ha problemer med å nå deg.
Jeg har ikke enheten jeg konfigurerte for 2SV (mistet telefon, endret nummeret mitt osv.) Se Kanseller totrinnsverifisering og følg trinnene under Jeg har ikke tilgang til den enheten.
Min 2SV fungerer ikke og jeg ønsker å kansellere 2SV, men jeg kan ikke kansellere den uten å bruke 2SV til å logge på! Se Kanseller totrinnsverifisering og følg trinnene under Jeg har ikke tilgang til den enheten.

Angi en alternativ 2SV-metode

Hvis du angir en alternativ 2SV-metode, velg Ingen kode? for å velge den alternative metoden fra listen.
velg ingen kode