Feilsøk: Totrinnsverifisering

Hvis du bruker totrinnsverifisering (2SV) og ikke mottar kodene, eller hvis du får feilmeldinger, gjennomgår du feilsøkingstrinnene nedenfor for løsninger på vanlige problemer.

Merk: Hvis du har en reserve 2SV-metode, kan du velge Har du problemer med å logge på? når du blir bedt om 2SV-koden under pålogging. Velg reservemetode fra listen og prøv å hente koden din på den måten.

Situasjon Løsning
Jeg mottar ikke kodene på smarttelefonen min

Hvis du ikke mottar 2SV-koder på telefonen din, prøver du følgende:

1. Sørg for at operatøren din ikke blokkerer +1 (480) 360-5516.
  2. Sjekk at telefonens programvare er oppdatert, og at ikke noen apper filtrerer eller havner i konflikt med innkommende SMS-meldinger.
  3. Start telefonen på nytt og prøve å sende 2SV-koden igjen.

Hvis du fremdeles ikke får en kode, er det mulig at 2SV-telefonnummeret ditt er utdatert – spesielt hvis du nylig har gjort endringer til telefonnummeret ditt. Endringer i profilen din videreføres ikke til 2SV-innstillingene dine, så når du endrer telefonnummeret i profilen din, må du sørge for at du også endrer totrinnsverifisering-telefonnummeret.

For å løse dette, ser du Kanseller totrinnsverifisering og følger trinnene under Jeg har ikke tilgang til den enheten.

Jeg har ikke enheten jeg konfigurerte for 2SV (mistet telefon, endret nummeret mitt osv.) Se Kanseller totrinnsverifisering og følg trinnene under Jeg har ikke tilgang til den enheten.
Min 2SV fungerer ikke og jeg ønsker å kansellere 2SV, men jeg kan ikke kansellere den uten å bruke 2SV til å logge på! Se Kanseller totrinnsverifisering og følg trinnene under Jeg har ikke tilgang til den enheten.
Jeg fikk en feilmelding som sa: «For å beskytte kontoen din låste vi denne verifiseringsmetoden i 24 timer på grunn av for mange kodeforespørsler.» Vi låser en 2SV-metode når noen ber oss om å «sende en kode på nytt» for mange ganger. Vent i 24 timer og prøv på nytt, eller se Kanseller totrinnsverifisering og følg trinnene under Jeg har ikke tilgang til den enheten.
Jeg bruker et telefonnummer basert i India, og jeg mottar ikke kodene Tekstmeldingsleverandøren vår Twilio kan ha problemer med å nå deg.