Feilsøk WordPress -plugin -modulfeil

Du kan bruke trinnene nedenfor for å diagnostisere problemer med WordPress -plugin -moduler.

Forbered WordPress -nettstedet ditt for feilsøking:

1. Du bør alltid ta en sikkerhetskopi av nettstedet ditt før du utfører noen feilsøking.
  2. Deaktiver eventuelle plugin -moduler for hurtigbufring .
  3. Deaktiver WP_CACHE hvis nettstedet ditt bruker det.

Se etter en plugin-relaterte feil:

1. Aktiver WordPress -feilsøkingsmodus .
  2. Gå til nettstedet ditt og se om det er en PHP -feil.
  3. Hvis det er en PHP -feil, sjekk for å se om plugin -moduler -katalogen er i filbanen. Nedenfor er et eksempel:
    Parsefeil: syntaksfeil, uventet '}' i/home/html/wp-content/plugins /basic-plugin/basic-plugin.php på linje 50
  4. Hvis filbanen inneholder plugin -moduler i den, antyder dette at problemet er med plugin -modulen det henvises til i feilen, og du kan gå videre til å fikse problemet .
  5. Hvis feilen ikke er synlig på nettstedet ditt, må du avsløre feilen:
  6. Hvis de detaljerte feilene eller loggene viser en PHP -feil, kan du begynne å fikse den .
  7. Hvis du ikke finner feilen, bør du deaktivere alle plugin-modulene dine hvis du ikke allerede har gjort det.
  8. Aktiver plugin -modulene én om gangen til problemet eller feilen oppstår.
  9. Når en feil oppstår, har du sannsynligvis identifisert plugin -modulen som forårsaker problemet. Du kan deretter gå videre til å fikse det .