Feilsøke brannmuren for nettbaserte apper (WAF)

Brannmuren for nettsøknaden din (WAF) fungerer som en omvendt proxy, noe som betyr at vi filtrerer all innkommende trafikk for å hindre dårlige forespørsler fra å komme til nettstedet ditt. Siden dette gjøres ved en oppdatering av DNS -innstillingene dine, kan tjenester som ikke er direkte relatert til nettstedet ditt - Mail, FTP eller cPanel -tilgang - bli påvirket. Det er noen små endringer du kan gjøre for å gjenopprette disse tjenestene.

Før du starter

Du må finne hosting -IP -adressen din før du kan gjøre endringer for å gjenopprette tjenester som ikke fungerer.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Under Nettstedssikkerhet og sikkerhetskopieringer , ved siden av Nettstedssikkerhet -kontoen du ønsker å bruke, klikker du på Administrer .
  3. Klikk på Brannmur . Det er 2 IP -adresser oppført på brannmurinstrumentbordet ditt, Hosting -IP -en og Brannmur -IP -en .
    ALTEXT

Legg merke til hosting -IP -en - du trenger den for å oppdatere tjenestene dine.

Tilgang til FTP/SFTP/SSH

Hvis du kobler til domenet ditt ved å navigere til ftp.coolexample.com, vil det ikke fungere hvis FTP -oppføringen peker til Brannmur -IP -en. Du kan ikke endre IP -adressen til domenet ditt fordi det vil deaktivere brannmuren, men du kan bruke hosting -IP -en til å koble til FTP i stedet for ftp.coolexample.com.

Et annet alternativ er å jobbe med hostingleverandøren for å endre ftp.coolexample.com- underdomenet til å peke til hosting-IP-en din i stedet for brannmur-IP-en.

Tilgang til cPanel/WHM eller Plesk

Hvis du vanligvis får tilgang til cPanel, WHM eller Plesk ved å gå til coolexample.com/cpanel , cpanel.coolexample.com , coolexample.com:2083 osv. - velg alternativet nedenfor som gjelder for deg.

• cPanel - https://yourhostingipaddress:2083/
  • WHM - https://yourhostingipaddress:2087/
  • Plesk - https://yourhostingipaddress:8443/

E -post

Etter at du har aktivert brannmuren din, må du kanskje sjekke MX -oppføringene dine med hostingleverandøren din.

Hvis e-post ligger på en cPanel server, vil du ønsker å endre MX-posten til mail.coolexample.com

For e -post fra GoDaddy, se Ventende oppsett: MX -feil