GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Feilsøking av bilder som blokkeres i innbokser

Bilder er en av de tingene som gjør GoDaddy Email Marketing -e -poster så spesielle! Så vi kan forstå frustrasjonen over at bildene blokkeres, eller ikke vises i den endelige e -posten din.

Hvis leseren ikke kan se bilder i e -posten deres, kan det være at de bare trenger å tillate, eller vise, eller laste ned bildene i deres spesifikke e -postprogram. Når du er sikker på at leseren din tillater bilder i e -postprogrammet sitt, og bildene fremdeles ikke vises, kan det være programvaren for virusbeskyttelse eller spam -blokkering. Sjekk med leseren din om de (eller selskapets IT -avdeling, nettverk osv.) Bruker noen form for e -postbeskyttelsesprogramvare eller -tjeneste. En veldig vanlig løsning som vil forårsake problemer med e -postbildene dine er McAfee MXLogic Email Protection .

MXLogic bruker noe som kalles et HTML Shield , som vil endre visse HTML -koder i innkommende e -post. Det er sannsynlig at hele e -posten vil komme gjennom, men bilder blir ofte erstattet av et gjennomsiktig gif -bilde på 1x1 piksel. Dette er mest sannsynlig grunnen til at bare bestemte mottakere opplever bilder som mangler. Men ingenting er faktisk galt - Email Protection -programvaren gjør nøyaktig hva innstillingene forteller den å gjøre.

Du kan se de ulike innstillingene for beskyttelsesnivå for MXLogic, akkurat her:

McAfee MXLogic HTML Shield Protection -innstillinger

Hva kan jeg gjøre ved at McAfee blokkerer disse bildene

Mens folk sannsynligvis ikke vil ønske å endre innstillingene for e -postbeskyttelse, er det mulig for dem å legge til avsender -IP -adresser til domenenivået Sender Allow -liste. Enhver e -post som sendes fra de oppførte IP -adressene, vil overstyre standardblokkene og vise hele innholdet i e -posten.

Dessverre er det ikke noe vi kan gjøre med at bilder erstattes av mottakerens e -postbeskyttelsesprogramvare. Dette er på grunn av en innstilling på deres side, alene. Men hvis du ønsker å oppgi en IP -adresse som leserne dine kan legge til i listen over avsendertillatelser , kan du sjekke ut disse instruksjonene for tillatelse her .

Hvis du eller systemadministratoren for e -posten din trenger hjelp til å endre disse innstillingene, kan du gå til MXLogic -nettstedet her .