GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Feilsøking av bilder som blokkeres i innbokser

Bilder er en av de tingene som gjør GoDaddy Email Marketing -e -poster så spesielle! Så vi kan forstå frustrasjonen over at bildene blokkeres, eller ikke vises i den endelige e -posten din.

Hvis leseren ikke kan se bilder i e -posten deres, kan det være at de bare trenger å tillate, eller vise, eller laste ned bildene i deres spesifikke e -postprogram. Når du er sikker på at leseren din tillater bilder i e -postprogrammet sitt, og bildene fremdeles ikke vises, kan det være programvaren for virusbeskyttelse eller spam -blokkering. Sjekk med leseren din om de (eller selskapets IT -avdeling, nettverk osv.) Bruker noen form for e -postbeskyttelsesprogramvare eller -tjeneste. En veldig vanlig løsning som vil forårsake problemer med e -postbildene dine er McAfee MXLogic Email Protection .

MXLogic bruker noe som kalles et HTML Shield , som vil endre visse HTML -koder i innkommende e -post. Det er sannsynlig at hele e -posten vil komme gjennom, men bilder blir ofte erstattet av et gjennomsiktig gif -bilde på 1x1 piksel. Dette er mest sannsynlig grunnen til at bare bestemte mottakere opplever bilder som mangler. Men ingenting er faktisk galt - Email Protection -programvaren gjør nøyaktig hva innstillingene forteller den å gjøre.

Du kan se de ulike innstillingene for beskyttelsesnivå for MXLogic, akkurat her:

McAfee MXLogic HTML Shield Protection -innstillinger

Hva kan jeg gjøre ved at McAfee blokkerer disse bildene

Mens folk sannsynligvis ikke vil ønske å endre innstillingene for e -postbeskyttelse, er det mulig for dem å legge til avsender -IP -adresser til domenenivået Sender Allow -liste. Enhver e -post som sendes fra de oppførte IP -adressene, vil overstyre standardblokkene og vise hele innholdet i e -posten.

Dessverre er det ikke noe vi kan gjøre med at bilder erstattes av mottakerens e -postbeskyttelsesprogramvare. Dette er på grunn av en innstilling på deres side, alene. Men hvis du ønsker å oppgi en IP -adresse som leserne dine kan legge til i listen over avsendertillatelser , kan du sjekke ut disse instruksjonene for tillatelse her .

Hvis du eller systemadministratoren for e -posten din trenger hjelp til å endre disse innstillingene, kan du gå til MXLogic -nettstedet her .