GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Feilsøking av koblinger fungerer ikke

Her er noen ting du kan sjekke hvis koblingene i kampanjene dine ikke fungerer som de skal.

Problem Prøv dette
Ekstra http
eller
Skrivefeil i koblingen
eller
Manglende koblingsreferanse
Dette er den vanligste årsaken til at koblinger ikke fungerer. Koblinger bruker Markdown-formateringen [Link display text](http://linkURL.com)
  • Se på den brutte koblingen i redigeringsprogrammet, og påse at teksten mellom de avrundede parentesene er en fullstendig og korrekt URL-adresse, uten ekstra «http».
  • Kopier all teksten i parentes og lim den inn i en nettleser, for å være sikker på at koblingen fungerer.
Mer informasjon om hvordan du legger til koblinger til tekst og bilder.
Google Analytics-problem Hvis du har integrert Google Analytics, legger dette til en rekke ekstra parametere til koblingene dine, slik at de ser ut omtrent som dette:

http://linkURL.com?utm_source=GoDaddy&utm_content=xxx...

Kopier kun den første delen, frem til spørsmålstegnet, og lim den inn i en nettleser. Hvis dette fungerer, ligger problemet i Google Analytics-konfigureringen.

Se mer informasjon om hvordan du konfigurerer Google Analytics-tillegget.

Vi anbefaler at du tester alle koblingene før du sender e-posten til andre. Du kan gjøre dette i Forhåndsvisning-skjermen, og ved å sende en test-e-post til deg selv.