GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Feilsøking Ekstra plass i Outlook -skjerm

Denne artikkelen dekker et eldre produkt som ikke lenger er tilgjengelig for nye kunder.

Når du designer e -poster som skal sendes til abonnentene dine, enten du bruker tilpasset HTML eller standard GoDaddy Email Marketing -komponist, jeg vet at du allerede vurderer hvordan e -posten vil se ut, i alle de store e -postklientene. Og hvis du i det hele tatt har slitt med at e -posten din viser ekstra plass i Outlook, er du kommet til rett sted.

Først og fremst er det viktig å innse at Outlook bruker den proprietære Microsoft Word -gjengivelsesmotoren for å vise HTML -kode. Denne motoren bruker noen andre algoritmer og styling enn de fleste andre e -postklienter for å visualisere HTML -en. Dette kan føre til noen svært frustrerende feilsøking, med tilsynelatende Outlook-kun problemer som oppstår.

Hva er problemet?

Nå er det et interessant problem å gjøre spesielt med ekstra loddrett plass som vises i den endelige e -posten din, men bare i Outlook. Dette har å gjøre med - gjettet du det - den Word -gjengivelsesmotoren.

Word -motoren bruker sidedefinisjoner for å tvinge brudd i koden din. Microsoft kaller disse tekstene for grenser, og de er ganske mye det samme som et sideskift. I e -post bør denne pause være sømløs. Men i Word er det ikke det. Så, Outlook vil faktisk gjengi det bruddet, slik bare Outlook kan!

Når du bruker standard komponist, vil du bare se dette med bilder. Noen ganger vises sideskiftet i Outlook over bildet, og noen ganger under det. I enda mer rare tilfeller vil Outlook gjengi bildet på den første «siden», og deretter skyve teksten som skal være ved siden av, videre til «siden» nedenfor:

uønsket ekstra plass i Outlook -skjerm

Sidestørrelsen som Outlook vil begrense deg til, er 23,7 tommer høy eller omtrent 1790 piksler. Dette betyr at hvis du har noen tabeller, bilder eller andre enkeltelementer i koden som er lengre enn det, vil Outlook tvinge innbrudd i innholdet ditt - bokstavelig talt å vise det som tomt mellomrom.

Takket være Michelle, over på Email on Acid , kan du lese alt om de detaljerte detaljene i dette problemet , hvis du vil dykke inn der borte. I testingen vår ser det ut til at den verste forekomsten er i Outlook 2010 sammenlignet med andre versjoner. Og det kan være lys på enden av tunnelen, siden vi ikke ser dette skje i det hele tatt i Outlook 2013.

Ok, har alt det. Nå, hvordan fikser jeg det?

Hvis du bruker standard komponist, er det absolutt enkleste forslaget for å bli kvitt denne plassen å justere innholdet over der hvor det skjer. Dette vil endre HTML -koden for kampanjen, og vil mest sannsynlig endre hvor bruddet skjer. Du kan legge til mer tekst ovenfor, legge til en skillelinje, eller til og med endre størrelsen på et bilde for å prøve å banke det på plass.

Hvis dette skjer og du har et veldig stort bilde, er den beste løsningen å bare redusere størrelsen på det bildet. Bildet i seg selv er mest sannsynlig det som forårsaker det uønskede bruddet i e -posten din.

Hvis dette er din egen, tilpassede HTML, må du imidlertid først sjekke koden for store eller nestede tabeller. Du vil se etter alt som kan strekke seg over mer enn 1790 piksler. Prøv å dele disse tabellene fra hverandre, eller angi et høydeattributt for tabellen som blir brutt. Dette kan begrense mengden tom plass som Outlook generøst gir i den pause.

Deretter kan du prøve noen av Michelles forslag i den e -posten på syre -artikkelen , inkludert å sette inn et sideskift rett over elementet som blir ødelagt merkelig, eller angi en høydeattributt for tabellen som blir ødelagt.