Fikse brutte koblinger etter at du har flyttet WordPress-nettstedet

Merk:Denne artikkelen gjelder ikke Administrert WordPress-kontoer. Administrert WordPress oppdaterer automatiske alle URL-ene etter behov, så du trenger ikke å utføre denne manuelle oppgaven.

Noen ganger må du oppdatere brutte koblinger når du endrer WordPress®-domenenavn, eller flytte WordPress-nettstedet til en ny server. Hvis du finner brutte bilder og hyperkoblinger på nettstedet ditt når det er tilbake på nettet, kan det være at du må fjerne utdaterte koblingsbaner fra nettstedet.
  1. Logg på ditt WordPress-administrasjonspanel.
  2. Fra menyen Plugin-moduler klikker du på Legg til ny.
  3. Skriv inn Søk og erstatt. Deretter klikker du på Søk plugin-moduler.
  4. Finn Søk og erstatt-plugin-modulen. Deretter klikker du på Installer nå.
  5. Klikk på Aktiver når plugin-modulen er installert.
  6. Klikk på Søk og erstatt fra Verktøy-menyen og velg fliken Erstatt domene URL tab.
  7. Angi URL-adressen til det nye nettstedet i feltet Erstatt med. For eksempel http://newdomainexample.com (ingen etterfølgende skråstreker).
  8. Hvis du vil endre prefikset til databasen, må du merke av i boksen og legge til det nye prefikset du vil bruke.
  9. Klikk på Erstatt domene/URL.

Merk: For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi hverken anbefaler eller støtter direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er. Tredjeparts merker og logoer er registrerte varemerker for sine respektive eiere. Med enerett.