Fikse dupliserte bilder i WordPress

Når konfigurert feil, kan WordPress ha dupliserte utvalgte bilder i innleggene eller sidene. Du kan bruke trinnene nedenfor for å fikse dupliserte bilder.

1. Klikk på Sider eller Innlegg, avhengig av hva du trenger å redigere.
  2. Klikk på redigeringen under Tittel på Side eller Innlegg.
  3. Klikk på bildet i tekstboksen.
  4. Klikk på Fjern -knappen for å fjerne bildet.
  5. Klikk på Oppdater -knappen for å publisere endringene.
  6. Gjennomgå siden eller innlegget for å bekrefte at det dupliserte utvalgte bildet er fjernet.

Mer informasjon: