Fikse feil på blandet innhold i WordPress

Etter at du har lagt til en SSL og aktivert HTTPS, kan du oppdage at noen bilder ikke vises riktig lenger. Hvis du nylig har lagt til en SSL, følger du ett av disse settene for å løse problemet.

Bruke en plugin -modul

Følg disse trinnene for å installere Really Simple SSL -plugin -modulen.

1. Installer en plugin -modul i WordPress .
  2. Aktiver en plugin -modul i WordPress .
  3. Under Innstillinger velger SSL.
  4. Forutsatt at SSL -en din er aktiv, kan du klikke på Gå videre, aktiver SSL! -knappen.
  5. Gjennomgå nettstedet ditt for å bekrefte at bildene dine vises som de skal.

Merk: Denne WordPress -plugin -modulen er en tredjeparts plugin -modul. Gå gjennom utviklerens side for problemer med bruken.

Bruke .htaccess- eller web.config -filen

1. Koble til hosting ved hjelp av FTP .
  2. Omdiriger HTTP til HTTPS automatisk .
  3. Du har nå konfigurert HTTPS -omdirigeringen.
  4. Gjennomgå nettstedet ditt for å bekrefte at bildene dine vises som de skal.

Mer informasjon: