Fikse WordPress -plugin -modulfeil

Følg disse trinnene for å fikse plugin -modulfeil i WordPress.

Forbered WordPress -nettstedet ditt for feilsøking:

1. Du bør alltid ta en sikkerhetskopi av nettstedet ditt før du utfører noen feilsøking.
  2. Deaktiver alle WordPress -plugin -moduler . spesielt eventuelle hurtigbuffer -plugin -moduler.
  3. Deaktiver WP_CACHE hvis nettstedet ditt bruker det.

Forstå en WordPress -relatert PHP -feil

Hvis den forrige feilsøkingen avdekket en PHP -feil, kan du bruke følgende tabell for å forstå feilen.

Feiltype Definisjon og Neste trinn
E_ERROR Dette er en alvorlig feil som forårsaker terminering av skript. Disse er vanligvis forårsaket av å kalle et ikke-eksisterende objekt som en klasse eller funksjon. Dette kan ofte forekomme med versjonskompatibilitet. Du bør oppdatere WordPress -versjonen, temaene og plugin -modulene.
E_WARNING Dette er en kjøretidsadvarsel som ikke fører til at skriptet avsluttes. Dette er potensielle problemer som oppstår, men som ikke stopper behandlingen av PHP. Disse kan ofte inkludere advarsler om nedlasting, noe som indikerer at koden din kan bruke en utdatert versjon av PHP og må oppdateres. En advarsel i PHP -loggene kan ikke nødvendigvis være relatert til problemet du opplever.
E_PARSE Dette er en kompileringsfeilsøkingsfeil. Dette er vanligvis en indikasjon på en PHP -syntaksfeil, slik som manglende semikolon {} , eller et hvilket som helst antall andre syntaksfeil. Du bør gjennomgå filen og linjen spesifisert i feilmeldingen og se etter potensielle syntaksfeil.
E_NOTICE Dette er en kjøretidsmelding forårsaket av en feil i koden. Dette er vanligvis PHP -feil som ikke forårsaker scriptterminering. Disse feilene indikerer at det kan være et problem med koden, men det kan være at skriptet fungerer som den skal. En vanlig årsak kan være å bruke en udefinert PHP -variabel. Et varsel i PHP -loggene dine kan ikke nødvendigvis være relatert til problemet du opplever.

Oppdater WordPress -komponentene dine

Når WordPress -versjonen, temaene eller plugin -modulene oppdateres, kan det føre til konflikter med de andre. Hvis du oppdaterer alle WordPress -komponentene, kan nettstedet ditt bli normalt igjen.

Oppdater følgende til de nyeste versjonene: