FileZilla-feil: "Sertifikatet til serveren er ukjent" & ECONNREFUSED

Du vil kanskje motta følgende feilmelding når du prøver å koble din cPanel delt hosting-konto til FileZilla (bilde):

Sertifikatet til serveren er ukjent. Undersøk sertifikatet nøye for å sikre at serveren er til å stole på.

Hvis du fortsetter forbi denne feilen, vil denne feilmeldingen genereres (bilde):

Feil: Kunne ikke opprette datatilkoblingen: ECONNREFUSED – Serveren avviste tilkoblingen

Løsninger

For å løse denne feilen, må du enten koble til via sFTP eller deaktivere TLS i FileZillas områdebehandling.

Hvordan koble til via sFTP

Denne løsningen gjelder kun for Linux-baserte hosting-kontoer (mer informasjon).

Denne løsningen fungerer kun hvis du kobler til med den primære FTP-brukeren.

1. Aktiver SSH på kontoen din ( cPanel ).
  2. I FileZilla bruker du følgende informasjon for å koble til:
    FeltHva du skal skrive inn ...
    Vertsftp: // IP -adressen til hostingkontoen din (cPanel)
    Brukernavn og passordBrukernavnet og passordet til hostingkontoen din
    Port22
filezilla tls -innstillinger

Hvordan deaktivere TLS i områdebehandling

Denne løsningen fungerer for en hvilken som helst FTP-bruker.

1. I FileZilla, fra menyen Fil , velger du områdebehandling.
  2. Klikk på Nytt nettsted.
  3. Fyll ut følgende felt, og klikk deretter på Koble til:
    FeltHva du skal gjøre ...
    VertAngi IP -adressen til hostingkontoen din (cPanel).
    ProtokollVelg FTP – File Transfer Protocol.
    KrypteringVelg Bruk enkel FTP.
    PåloggingstypeVelg Normal.
    Bruker og passordAngi brukernavnet og passordet til hostingkontoen din.
filezilla tls -innstillinger