Finn SSL -sikkerhetsseglet mitt

Fortell nettstedets besøkende at de kan utføre sikre transaksjoner på nettstedet ditt ved å vise vårt gratis SSL -sikkerhetssegl på nettstedet ditt. Du vil kunne få koden og vise seglet når vi er ferdig med å verifisere SSL -sertifikatforespørselen og utsteder SSL -sertifikatet.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Under SSL -sertifikater velger du Administrer for sertifikatet for nettstedet du vil legge til seglet til.
  3. Under SSL Security Seal velger du fargen og språket du foretrekker.
    • Farge : Velg Lys for hvit bakgrunn med svart tekst eller Mørk for svart bakgrunn med hvit tekst.
    • Språk : Velg språket for forseglingsteksten.
  4. Velg Aktiver , så vises koden for nettstedets segl.

Du kan nå kopiere koden og legge den til HTML -kildekoden for sidene der du ønsker at SSL -sikkerhetsseglet skal vises.

Advarsel: Hvis du erstatter utdatert SSL Security Seal -kode, må du fjerne den gamle koden og erstatte den med den nye koden.