Finn brukernavnet for min 4. generasjon-server

Du må vite brukernavnet ditt for å kunne koble til serveren din via SSH eller eksternt skrivebord (RDC).

  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på ServereMine produkter-siden, og klikk på Administrer ved siden av serveren du vil bruke.
  3. Du finner brukernavnet ditt under Påloggingslegitimasjon i Innstillinger-delen.

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.