|  Hjem
Hjelp

Gen 4 VPS og dedikerte servere Hjelp

Finn brukernavnet for min 4. generasjon-server

Du må vite brukernavnet ditt for å kunne koble til serveren din via SSH eller eksternt skrivebord (RDC).

  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Servere på din Mine produkter-side, og klikk på Administrer ved siden av 4. generasjon-serveren du vil bruke.
  3. Du finner brukernavnet ditt under Påloggingslegitimasjon i Innstillinger-delen.

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.