Finn databasens vertsnavn

Hvis nettstedet ditt bruker en database for å lagre innhold (f.eks. WordPress, Drupal) , trenger du vertsnavnet ditt for databasen for å koble nettstedet ditt til databasen.

For å finne databasens vertsnavn, sjekk hostingkontotypen din , og velg riktig alternativ fra tabellen nedenfor.

Hostingtype Database vertsnavn
cPanel Bruk lokal vert
Plesk Finn vertsnavnet til hver database

Neste trinn

• Nå som du har databasens vertsnavn, kan du få databasenavn, brukernavn og passord ved å se databasedetaljene dine ( cPanel / Plesk ).
  • Når du har alle databasedetaljene dine, kan du oppdater tilkoblingsstrenger for å koble nettstedet ditt til databasen.