Finn databasens vertsnavn

Hvis nettstedet ditt bruker en database for å lagre innhold (f.eks. WordPress, Drupal) , trenger du vertsnavnet til databasen din for å koble nettstedet ditt til databasen.

For å finne vertsnavnet til databasen din, sjekk hostingkontotypen din , og velg riktig alternativ fra tabellen nedenfor.

Hostingtype Databasevertsnavn
cPanel Bruk localhost
Plesk Finn vertsnavnet til hver database

Neste trinn

• Nå som du har databasens vertsnavn, kan du hente databasenavnet, brukernavnet og passordet ditt ved å se databasedetaljene dine ( cPanel / Plesk ).
  • Når du har alle databasedetaljene dine, kan du oppdatere tilkoblingsstrengene dine for å koble nettstedet ditt til databasen.