Finn din FTP påloggingsinformasjon/brukernavn

For å laste opp innhold til nettstedet, ditt trenger du brukernavn og passord til FTP-en din. Denne artikkelen viser deg hvordan du finner brukernavnet ditt. Hvis du trenger hjelp med passordet, se Tilbakestill FTP-brukernavnet- og passordet ditt.

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. I delen Filer, klikk på FTP-konti.

Hver av påloggings/brukernavnene til FTP vises i kolonnen Pålogging ved siden av brukeren.

Din primære cPanel-bruker vises som den første kontoen i delen Spesielle FTP-kontoer .

Alle brukernavn utenom den primære brukeren omfatter @[din kontos primære domenenavn] – du må angi hele brukernavnet når du kobler til denne kontoen via FTP.

I cPanel kan du ikke endre pålogging/brukernavn eller banene til FTP-konti. Men du kan fjerne en FTP-konto, og så opprette en ny. For mer informasjon, se:

Relatert materiale

FTP: Slik laster du opp filer