Finn din FTP påloggingsinformasjon/brukernavn

For å laste opp innhold til nettstedet, ditt trenger du brukernavn og passord til FTP-en din. Denne artikkelen viser deg hvordan du finner brukernavnet ditt. Hvis du trenger hjelp med passordet, se Tilbakestill FTP-brukernavnet- og passordet ditt.

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer

I delen for ditt primære domenenavn, vises FTP-brukernavnet ditt som Systembruker.

Relatert materiale

FTP: Slik laster du opp filer