Finn din FTP påloggingsinformasjon/brukernavn

For å laste opp innhold til nettstedet, ditt trenger du brukernavn og passord til FTP-en din. Denne artikkelen viser deg hvordan du finner brukernavnet ditt. Hvis du trenger hjelp med passordet, se Tilbakestill FTP-brukernavnet- og passordet ditt.

1. Logg på Kontoadministrator.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Fra dekeb Innstillinger klikk på FTP-brukere.

FTP-brukernavnet ditt vises.

Hvis du har en Linux- eller Windows IIS7 Internett vertskonto, kan du endre ditt primære FTP-brukernavnet ved å klikke på Actions, og deretter Change Password. for å se om du har en Internett vertskonto gå til Hvilken type hostingkonto har jeg?

Relatert materiale