Vis mine GoDaddy-kvitteringer

Se tidligere kjøp på Bestillingslogg-siden, skriv ut eller last ned kvitteringene.

Last ned en kvittering

1. Gå til GoDaddy Bestillingslogg -side. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. Kryss deretter av i avmerkingsboksen for kvitteringen du vil laste ned. Eller, om du ønsker å laste ned alle kvitteringene til én fil krysser du av i boksen øverst i venstre hjørne.
    kryss av i avmerkingsboksen

Merk: Hvis du velger alle kvitteringene og de ikke lastes ned, prøv å velge færre kvitteringer.

3. Velg Eksporter til CSV. Filen blir lastet ned.
    velg eksporter til csv

Skriv ut en kvittering

1. Gå til GoDaddy Bestillingslogg -side. Du kan bli bedt om å logge på.
  2. Velg Bestillingsnummeret til kvitteringen du ønsker å skrive ut. Kvitteringsopplysningene vises, inkludert faktureringsadressen, betalingsinformasjonen og produktet som er kjøpt.
    velg bestillingsnummer
  3. Velg Skriv til PDF. Kvitteringen åpnes som en PDF og kan skrives ut fra filen.
    velg skriv til pdf