|  Hjem
Hjelp

Kontoadministrasjon Hjelp

Finn dine GoDaddy-kvitteringer

Du kan finne kvitteringer for alle GoDaddy-kjøpene dine i kontoens bestillingslogg.

  • I kontoadministratoren klikker du på Kontoinnstillinger -menyen, og deretter velger du Bestillingslogg.

Alle kvitteringene til kontoen din vises.

Hvis du ønsker å finne en spesifikk kvittering, klikker du på Filtrer etter og bruk alternativene som vises der.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.