Finn FTP-brukernavnet mitt i cPanel-hosting

For å laste opp innhold til nettstedet, ditt trenger du brukernavn og passord til FTP-en din. Denne artikkelen viser deg hvordan du finner cPanel-brukernavnet ditt. Hvis du trenger hjelp med cPanel-passordet, se Tilbakestill FTP-passordet ditt.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp til å åpne produktet ditt?)
  2. I delen Filer, klikk på FTP-konti.
  3. Rull ned til der FTP Accounts og Special FTP Accounts vises.
    • Ditt primære cPanel FTP-brukernavn vises som den første brukeren under Spesielle FTP-kontoer.
    • Eventuelle sekundære FTP-kontoer du har opprettet vises under FTP-kontoer. Du må bruke hele brukernavnet slik det står oppført når du kobler til via FTP.

Merk: I cPanel kan du ikke endre FTP-kontoers brukernavn eller baner. Isteden må du fjerne en FTP-konto og opprette en ny.