Finn innstillingene mine for Microsoft 365 IMAP eller POP

Finn innstillingene dine for Microsoft 365 IMAP eller POP for å konfigurere e-postkontoen din manuelt. Dette er en alternativ konfigurasjonsmetode for e-postklienter som ikke støtter Microsoft Exchange.

Merk: Bruk IMAP hvis du kan velge, siden dette alternativet gir bedre e-postsynkronisering på tvers av enheter og kontoer. Finn ut mer om forskjellene mellom IMAP og POP.

1. Logg på Outlook på nett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Øverst til høyre velger du Innstillinger-tannhjulknapp Innstillinger > Se alle Outlook-innstillinger.
  3. Velg Mail > Synkroniser e-post. Du ser innstillinger for POP, IMAP og SMTP for Microsoft 365.
    Mail-fane og Synkroniser e-post