Finn Microsoft 365-serverinnstillingene mine

Advarsel: Microsoft 365 støtter ikke lenger POP- og IMAP-innstillinger i Outlook, Apple Mail, Gmail og de fleste andre e-postklienter. Vi anbefaler ikke å følge trinnene i denne artikkel. Bruk nettbasert Outlook for å åpne e-postene dine eller oppdatere kontoen til Exchange-innstillinger i e-postklienten i stedet. Hvis du forsøker å sette opp e-posten din i en klient som ikke støtter POP- eller IMAP-innstillinger, vil du få en feilmelding.
  1. Logg på Outlook på nett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg tannhjulknapp for innstillingerInnstillinger øverst i høyre hjørne.
  3. Velg E-post, og velg deretter Synkroniser e-post. Du vil se innstillinger for POP, IMAP og SMTP for Microsoft 365.
    velg innstillinger, og velg deretter e-postflyt

Du konfigurerer e-post med e-postklienten eller enheten ved å bruke portnummeret ditt (IMAP- eller POP-innstillinger) for innkommende e-post og SMTP for utgående e-post.

Hvis du har problemer med SMTP-innstillinger, kan kontoens SMTP-godkjenning bli deaktivert. Du må aktivere SMTP-godkjenning først.