Finn IP-adressen til min 4. generasjon-server

4. generasjon-serveren din kommer med en dedikert IP-adresse du kan bruke til å få tilgang til serveren din. Slik kan du finne den IP-adressen.

  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på ServereMine produkter-siden, og klikk på Administrer ved siden av serveren du vil se på.
  3. IP-adressen vises rett nedenfor servernavnet øverst til høyre på siden.
    finn ip-adressen til serveren min

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.